Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bulgari De Spuma In Crema Galbena

Ingrediente
1,5 litri lapte, 5 oua, 200 gr.zahar tos, 1 pachet budinca vanilie, 2 plicuri zahar vanilat

Preparare
Se pune jumatate din lapte la fiert. Apoi se separa galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile, apoi se adauga pe rind 100 gr. zahar si 1 plic zahar vanilinat, se ia cu lingura bulgarasi si se pun in laptele fiert se da in clocot cu grija sa nu iasa laptele in foc, apoi se intorc si se scot cu o paleta pe o farfurie se tot repeta pina se termina spuma. Separat se iau galbenusurile, restul de zahar, zaharul vanilinat si praful de budinca de vanilie, se amesteca bine cu restul de lapte rece sa nu se faca cocoloase apoi se toarna in laptele in care am fiert bulgari de spuma si se fierbe bine pina se intareste putin. Se ia de pe foc se pune intr-un vas mai larg se pun bulgarii si se stropesc cu crema galbena.

Servire
Se pune crema intr-un bol mai mic sau cana de lapte se pun 2-3 bulgari si se rade ciocolata deasupra sau se presara putina cacao.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Zahar Ars
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Sarlota De Ciocolata Cu Nuca
Crema De Lapte
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema De Fructe
Crema De Unt
Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema Englezeasca
Mousse Au Chocolat
Crema De Frisca
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema La Cesti
Crema De Cacao
Crema De Cacao Cu Vanilie
Crema Caramel
Crema Din Prune Uscate
Crema De Ciocolata
Crema Pentru Prajituri
Crema De Vanilie Cu Lichior
 

Top Retete Culinare