Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bulgari De Spuma In Crema Galbena

Ingrediente
1,5 litri lapte, 5 oua, 200 gr.zahar tos, 1 pachet budinca vanilie, 2 plicuri zahar vanilat

Preparare
Se pune jumatate din lapte la fiert. Apoi se separa galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile, apoi se adauga pe rind 100 gr. zahar si 1 plic zahar vanilinat, se ia cu lingura bulgarasi si se pun in laptele fiert se da in clocot cu grija sa nu iasa laptele in foc, apoi se intorc si se scot cu o paleta pe o farfurie se tot repeta pina se termina spuma. Separat se iau galbenusurile, restul de zahar, zaharul vanilinat si praful de budinca de vanilie, se amesteca bine cu restul de lapte rece sa nu se faca cocoloase apoi se toarna in laptele in care am fiert bulgari de spuma si se fierbe bine pina se intareste putin. Se ia de pe foc se pune intr-un vas mai larg se pun bulgarii si se stropesc cu crema galbena.

Servire
Se pune crema intr-un bol mai mic sau cana de lapte se pun 2-3 bulgari si se rade ciocolata deasupra sau se presara putina cacao.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema Alba Cu Zmeura
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema La Cesti
Crema De Mere Cu Albus
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema De Rahat
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema Din Fructe De Iarna
Crema De Mere La Pahar
Crema De Oua
Crema Pentru Cremes
Trandafir Din Ar Cu Crema
Crema De Vanilie Caramelizata
Crema Caramel
Crema De Lapte
Crema Sabaglione
Crema De Ciocolata Si Frisca
Crema De Unt Cu Coniac
Crema De Fructe
 

Top Retete Culinare