Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Sabaglione

Ingrediente
6 oua, 250 gr. zahar, 1 pahar rom

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun galbenusurile cu zaharul si romul intr-o cratita pe foc potrivit. Se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn pina se ingroasa crema. Atunci se retrage de pe foc crema se se adauga cele 6 albusuri batute spuma. Se amesteca repede.

Servire
Se serveste in cupe

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Lapte De Pasare
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema De Alune
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema Pentru Prajituri
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema De Cacao Cu Vanilie
Crema Englezeasca
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema Braziliana
Crema Candy
Crema De Lapte
Pastel De Limon
Crema De Ciocolata
Crema De Lapte Cu Portocala
 

Top Retete Culinare