Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema De Castane
Crema Braziliana
Crema De Lamiie
Crema Englezeasca
Crema De Cacao
Crema Candy
Crema De Unt Cu Coniac
Crema La Cesti
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Pastel De Limon
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema De Lapte
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Crema Sabaglione
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema De Mere Cu Albus
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema De Oua
 

Top Retete Culinare