Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema La Cesti
Crema De Vanilie Caramelizata
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Crema De Vanilie Cu Lichior
Crema De Castane
Mousse Au Chocolat
Crema Braziliana
Trandafir Din Ar Cu Crema
Crema Pentru Cremes
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema De Unt
Sarlota De Ciocolata Cu Nuca
Crema De Mere Cu Albus
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema De Alune
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Crema De Frisca
Crema De Mere Cu Frisca
Crema Caramel
 

Top Retete Culinare