Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Jeleu De Fructe
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Smintina Cu Marmelada
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema Caramel
Crema Braziliana
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema De Mere Crude
Crema De Fructe
Crema De Lapte Cu Portocala
Crema De Piersici
Crema De Oua
Crema La Cesti
Crema De Mere La Pahar
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Zahar Ars Fara Oua
Crema De Ciocolata Inghetata
Crema Pufoasa
 

Top Retete Culinare