Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Iaurt
Crema De Mere Cu Frisca
Crema Aurora
Crema La Pahar
Crema Din Fructe De Iarna
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema Candy
Crema Pufoasa
Crema De Vanilie Caramelizata
Crema La Cesti
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Piersici
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Crema De Mere Crude
Crema Englezeasca
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema De Fructe
 

Top Retete Culinare