Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Frisca
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Cacao Cu Vanilie
Crema De Vanilie
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema De Mere La Pahar
Crema Braziliana
Crema De Mere Crude
Crema Sabaglione
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema De Zahar Ars
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema De Banane
Crema De Lamiie
Crema De Castane
Jeleu De Fructe
Crema Din Prune Uscate
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
 

Top Retete Culinare