Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema De Fructe
Sarlota De Ciocolata Cu Nuca
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema De Iaurt
Crema De Ciocolata
Crema De Mere Cu Albus
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema De Unt Cu Coniac
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Crema De Ciocolata Si Frisca
Crema De Vanilie
Crema De Cafea
Crema De Lamiie
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Crema De Rahat
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
 

Top Retete Culinare