Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Rahat
Crema Caramel
Crema De Mere La Pahar
Parfait Cu Biscuiti
Trandafir Din Ar Cu Crema
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema De Mere Crude
Crema De Banane
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema De Iaurt
Sarlota De Ciocolata Cu Nuca
Crema De Cacao Cu Vanilie
Crema De Oua
Crema Sabaglione
Crema Englezeasca
Crema De Vanilie
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Crema De Cafea
Crema Din Fructe De Iarna
Crema De Alune
 

Top Retete Culinare