Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Zahar Ars
Crema Alba Cu Zmeura
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Crema De Mere Cu Frisca
Crema De Unt
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Cacao Cu Faina
Crema De Cafea
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Pastel De Limon
Crema De Piersici
Crema De Ciocolata Inghetata
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema De Lapte Cu Portocala
Crema De Vanilie Cu Lichior
Crema Sabaglione
 

Top Retete Culinare