Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Piersici
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Crema Din Prune Uscate
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema De Ciocolata Inghetata
Trandafir Din Ar Cu Crema
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema La Pahar
Mousse Au Chocolat
Pastel De Limon
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema Candy
Crema De Mere Cu Frisca
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema De Lapte Cu Portocala
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema Alba Cu Crusta De Caramel
 

Top Retete Culinare