Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema Dietetica De Fructe Rosii
Crema De Unt Cu Coniac
Crema Aurora
Crema De Zahar Ars Fara Oua
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema De Ciocolata Si Frisca
Crema De Rahat
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema Din Fructe De Iarna
Crema De Ciocolata
Crema De Oua
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Crema Braziliana
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema De Lapte
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema La Pahar
 

Top Retete Culinare