Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Mere La Pahar
Crema De Cacao Cu Faina
Crema Englezeasca
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema De Vanilie Caramelizata
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema Pentru Cremes
Crema Pufoasa
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Rahat
Crema De Fructe
Jeleu De Fructe
Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema Din Prune Uscate
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema Caramel
Crema De Alune
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema De Iaurt
 

Top Retete Culinare