Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema La Cesti
Crema De Rahat
Crema De Ciocolata Si Frisca
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema Din Fructe De Iarna
Crema De Mere Crude
Crema Aurora
Mousse Au Chocolat
Lapte De Pasare
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema Pentru Prajituri
Crema De Frisca
Crema De Lapte
Crema Alba Cu Crusta De Caramel
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema La Pahar
Crema Sabaglione
Crema De Mere Cu Frisca
 

Top Retete Culinare