Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Lapte De Pasare Cu Vanilie
Cirese Cu Crema
Crema Pufoasa
Pastel De Limon
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema De Zahar Ars
Crema De Castane
Lapte De Pasare
Crema Pentru Cremes
Crema Candy
Crema De Mere La Pahar
Crema De Vanilie
Crema De Ciocolata Si Frisca
Crema De Vanilie Cu Lichior
Crema De Mere Crude
Crema De Lapte Cu Portocala
Crema Pentru Prajituri
Crema De Oua
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
 

Top Retete Culinare