Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Iaurt
Crema La Pahar
Crema De Cafea
Jeleu De Fructe
Crema Braziliana
Crema De Unt
Mousse Au Chocolat
Crema De Vanilie Caramelizata
Crema De Piersici
Crema De Cacao Cu Faina
Crema De Mere Cu Albus
Crema Din Prune Uscate
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Crema De Castane
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema Caramel
Crema De Unt Cu Coniac
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema Din Fructe De Iarna
 

Top Retete Culinare