Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Caramel

Ingrediente
jumatate litru lapte, 4 linguri zahar, 4 oua , vanilie, 5 linguri zahar pt imbracat forma.

Preparare
Se pune pe foc mic laptale cu vanilia si cu zaharul pana ce se topeste zaharul.Intr-un castron se bat ouale pana ce se omogenizeaza iar peste acestea vine pus usor laptele fierbinte. Cele 5 linguri de zahar pentru imbracat forma se topesc (caramelizeaza) intr-un vas rezistent la cuptor. Se pune compozitia in vasul inbracat in caramel , vine acoperit si asezat in alt vas cu apa . Totul se da la cuptor pt ca. 45 minute , se incearca cu scobitorea si daca aceasta iese curata e gata.Cand se raceste vine rasturnat pe o farfurie. Atentie la sirop.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Cacao Cu Faina
Crema De Vanilie
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema La Cesti
Crema Sabaglione
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema De Lapte
Crema De Mere Crude
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema De Unt
Crema Caramel
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema De Fructe
Crema De Vanilie Cu Lichior
Crema Pentru Cremes
Crema De Frisca
Crema De Iaurt
Crema La Pahar
 

Top Retete Culinare