Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Bavariana (bayerische Creme)

Ingrediente
125 gr. piine neagra sau de graham (pisata ), ¼ l lapte, 50 gr. zahar, 4 cl visinata, 3 galbenusuri, 100 gr. zahar, ½ l frisca, zahar vanilat, 6 foi gelatina, 3 albusuri

Preparare
Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat. Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca. Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena. Se adauga gelatina topita. Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema. Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore

Durata
4 h20 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Cafea
Crema Aurora
Crema De Frisca
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema De Iaurt
Crema De Lapte
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Ciocolata Si Frisca
Crema De Unt Cu Coniac
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Mousse Au Chocolat
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema De Cacao Cu Faina
Cirese Cu Crema
Crema Sabaglione
Crema La Cesti
 

Top Retete Culinare