Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Bavariana (bayerische Creme)

Ingrediente
125 gr. piine neagra sau de graham (pisata ), ¼ l lapte, 50 gr. zahar, 4 cl visinata, 3 galbenusuri, 100 gr. zahar, ½ l frisca, zahar vanilat, 6 foi gelatina, 3 albusuri

Preparare
Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat. Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca. Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena. Se adauga gelatina topita. Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema. Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore

Durata
4 h20 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Zahar Ars
Crema Din Fructe De Iarna
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Ciocolata
Crema Pentru Cremes
Jeleu De Fructe
Crema De Lamiie
Crema Pentru Prajituri
Crema De Iaurt
Crema De Unt Cu Coniac
Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema Alba Cu Crusta De Caramel
Crema Din Prune Uscate
Crema De Fructe
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema La Cesti
Crema Sabaglione
Crema Cu Biscuiti
Crema De Cacao
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
 

Top Retete Culinare