Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Bavariana (bayerische Creme)

Ingrediente
125 gr. piine neagra sau de graham (pisata ), ¼ l lapte, 50 gr. zahar, 4 cl visinata, 3 galbenusuri, 100 gr. zahar, ½ l frisca, zahar vanilat, 6 foi gelatina, 3 albusuri

Preparare
Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat. Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca. Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena. Se adauga gelatina topita. Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema. Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore

Durata
4 h20 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Frisca
Crema De Vanilie
Crema De Zahar Ars Fara Oua
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Sarlota De Ciocolata Cu Nuca
Crema Alba Cu Crusta De Caramel
Crema De Alune
Crema De Cacao Cu Vanilie
Crema De Mere Cu Albus
Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema De Rahat
Crema Braziliana
Crema De Unt Cu Coniac
Crema De Ciocolata Inghetata
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Crema De Cacao
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Crema De Vanilie Cu Lichior
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
 

Top Retete Culinare