Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Bavariana (bayerische Creme)

Ingrediente
125 gr. piine neagra sau de graham (pisata ), ¼ l lapte, 50 gr. zahar, 4 cl visinata, 3 galbenusuri, 100 gr. zahar, ½ l frisca, zahar vanilat, 6 foi gelatina, 3 albusuri

Preparare
Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat. Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca. Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena. Se adauga gelatina topita. Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema. Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore

Durata
4 h20 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema De Castane
Crema Braziliana
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema De Vanilie Caramelizata
Crema De Vanilie
Crema De Mere Cu Albus
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema De Unt Cu Coniac
Crema De Ciocolata Si Frisca
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema Pentru Cremes
Crema De Unt
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Vanilie Cu Lichior
Crema De Zahar Ars Fara Oua
Lapte De Pasare
Crema De Zahar Ars La Cuptor
 

Top Retete Culinare