Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Bavariana (bayerische Creme)

Ingrediente
125 gr. piine neagra sau de graham (pisata ), ¼ l lapte, 50 gr. zahar, 4 cl visinata, 3 galbenusuri, 100 gr. zahar, ½ l frisca, zahar vanilat, 6 foi gelatina, 3 albusuri

Preparare
Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat. Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca. Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena. Se adauga gelatina topita. Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema. Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore

Durata
4 h20 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Alune
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Lapte De Pasare
Crema Cu Biscuiti
Crema Pentru Prajituri
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema De Ciocolata Inghetata
Crema Sabaglione
Crema De Fructe
Crema De Cacao Cu Vanilie
Crema De Unt
Crema De Rahat
Crema Aurora
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema Dietetica De Fructe Rosii
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema De Vanilie Cu Lichior
Crema De Mere Crude
Crema De Cafea
Crema Englezeasca
 

Top Retete Culinare