Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema De Vanilie

Ingrediente
2 galbenusuri, 1/4 l lapte, 50 gr. zahar pudra, 1/2 baton vanilie, eventual o lingurita de faina

Preparare
Intr-un castron mai mare se bat galbenusurile cu zaharul pina cind amestecul devine spumos. Se fierbe laptele cu vanilie si dupa ce s-a racit, se varsa incet peste oua, amestecind neintrerupt cu o lingura de lemn. Se pune acest amestec intr-o cratita, la foc foarte domol si se amesteca mereu pina cind crema se ingroasa. Se poate adauga si o lingura de faina, cind se amesteca ouale si zaharul, pentru ingrosarea mai mult a cremei.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema Caramel
Crema De Mere Cu Frisca
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Crema De Rahat
Crema Cu Biscuiti
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema De Fructe
Crema De Zahar Ars
Crema De Vanilie
Crema Pufoasa
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Lamiie
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Pastel De Limon
 

Top Retete Culinare