Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mousse Au Chocolat

Ingrediente
700 gr. ciocolata, 2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 200 gr smintina, un paharel de coniac sau lichior, alune simple

Preparare
Se topeste ciocolata pe baie de aburi, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu smintina, albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusurile amestecate impreuna cu ciocolata topita si cu coniacul. Se amesteca bine si se lasa la frigider 4 ore.

Servire
La servire, se pun deasupra alunele bine prajite

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema Pentru Prajituri
Crema De Ciocolata
Crema Aurora
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema Englezeasca
Crema De Lamiie Cu Vin
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Jeleu De Fructe
Crema La Pahar
Crema De Cacao
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema De Lapte
Crema Dietetica De Fructe Rosii
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Crema Din Prune Uscate
Crema De Mere Cu Albus
Crema Pufoasa
Crema De Alune
 

Top Retete Culinare