Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mousse Au Chocolat

Ingrediente
700 gr. ciocolata, 2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 200 gr smintina, un paharel de coniac sau lichior, alune simple

Preparare
Se topeste ciocolata pe baie de aburi, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu smintina, albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusurile amestecate impreuna cu ciocolata topita si cu coniacul. Se amesteca bine si se lasa la frigider 4 ore.

Servire
La servire, se pun deasupra alunele bine prajite

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema Din Fructe De Iarna
Crema Caramel
Crema De Ciocolata Si Frisca
Crema Pentru Cremes
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema Sabaglione
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Crema De Lamiie
Crema De Zahar Ars
Crema De Cacao Cu Vanilie
Crema Pufoasa
Crema Aurora
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema De Fructe
Parfait Cu Biscuiti
Crema Dietetica De Fructe Rosii
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema De Vanilie Caramelizata
Crema De Unt Cu Coniac
 

Top Retete Culinare