Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mousse Au Chocolat

Ingrediente
700 gr. ciocolata, 2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 200 gr smintina, un paharel de coniac sau lichior, alune simple

Preparare
Se topeste ciocolata pe baie de aburi, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu smintina, albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusurile amestecate impreuna cu ciocolata topita si cu coniacul. Se amesteca bine si se lasa la frigider 4 ore.

Servire
La servire, se pun deasupra alunele bine prajite

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema Aurora
Crema De Cacao
Crema De Oua
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema De Mere Cu Frisca
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema De Zahar Ars
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Crema De Vanilie
Crema De Alune
Crema Din Prune Uscate
Sarlota De Ciocolata Cu Nuca
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Crema De Banane
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema De Vanilie Cu Lichior
 

Top Retete Culinare