Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mousse Au Chocolat

Ingrediente
700 gr. ciocolata, 2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 200 gr smintina, un paharel de coniac sau lichior, alune simple

Preparare
Se topeste ciocolata pe baie de aburi, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu smintina, albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusurile amestecate impreuna cu ciocolata topita si cu coniacul. Se amesteca bine si se lasa la frigider 4 ore.

Servire
La servire, se pun deasupra alunele bine prajite

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema Din Fructe De Iarna
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Crema De Unt
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema Pentru Cremes
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Vanilie Caramelizata
Parfait Cu Biscuiti
Crema Sabaglione
Crema Dietetica De Fructe Rosii
Crema Pufoasa
Crema Pentru Prajituri
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema Braziliana
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema La Cesti
Crema De Ciocolata Si Frisca
 

Top Retete Culinare