Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema De Zahar Ars La Cuptor

Ingrediente
1/4 l lapte, 250 gr. frisca, 3 oua, 4 galbenusuri, 125 gr. zahar pudra, 1 pachetel de zahar vanilat sau 1 baton de vanilie, 6-8 linguri de zahar

Preparare
Se amesteca laptele, frisca, ouale, galbenusurile de oua, zaharul pudra si batonul de vanilie - desfacut in doua. Compozitia obtinuta se toarna in 8 cupe, rezistente la foc, care se baga intr-o cratita mare, umpluta cu apa (sa nu intre in forme). Se baga in cuptorul incins si se lasa pina ce compozitia se intareste. Se scot cupele afara, se lasa sa se raceasca si peste noapte se baga in frigider.

Servire
Inainte de a fi servite, se presara cu zahar, se baga la cuptor pe o tava, pe grila de sus, si se lasa pina ce zaharul se topeste si incepe sa prinda o culoare maro.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema Din Fructe De Iarna
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema De Lapte
Lapte De Pasare
Crema De Mere Cu Albus
Crema De Ciocolata Inghetata
Crema De Iaurt
Crema De Cacao Cu Vanilie
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema De Rahat
Pastel De Limon
Crema Alba Cu Crusta De Caramel
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema De Alune
Crema De Banane
Crema De Fructe
Crema De Mere La Pahar
Crema De Cafea
Crema De Vanilie
 

Top Retete Culinare