Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema De Zahar Ars La Cuptor

Ingrediente
1/4 l lapte, 250 gr. frisca, 3 oua, 4 galbenusuri, 125 gr. zahar pudra, 1 pachetel de zahar vanilat sau 1 baton de vanilie, 6-8 linguri de zahar

Preparare
Se amesteca laptele, frisca, ouale, galbenusurile de oua, zaharul pudra si batonul de vanilie - desfacut in doua. Compozitia obtinuta se toarna in 8 cupe, rezistente la foc, care se baga intr-o cratita mare, umpluta cu apa (sa nu intre in forme). Se baga in cuptorul incins si se lasa pina ce compozitia se intareste. Se scot cupele afara, se lasa sa se raceasca si peste noapte se baga in frigider.

Servire
Inainte de a fi servite, se presara cu zahar, se baga la cuptor pe o tava, pe grila de sus, si se lasa pina ce zaharul se topeste si incepe sa prinda o culoare maro.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema Aurora
Crema De Iaurt
Crema Sabaglione
Crema De Zahar Ars
Crema De Ciocolata Si Frisca
Crema De Zahar Ars Fara Oua
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Crema De Oua
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema Pufoasa
Crema De Lapte
Lapte De Pasare
Crema De Cacao Cu Vanilie
Crema De Piersici
Crema Dietetica De Fructe Rosii
Crema De Banane
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema Caramel
 

Top Retete Culinare