Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema Pentru Prajituri Si Tort

Ingrediente
½ l lapte, 250 g zahar, 2 linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1 pachet de unt

Preparare
¼ l lapte se fierbe cu zaharul. Se amesteca restul de lapte cu faina si se toarna in laptele fiert, apoi se amesteca in continuare pe foc, pana ce compozitia devine groasa ca o ciulama. Separat se freaca untul, apoi se pune putin cate putin din compozitia racita si se amesteca usor pana la omogenizarea completa.

Servire
Este la fel de buna si pentru prajituri cu crema de vanilie, cat si pentru tort.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema Bavariana (bayerische Creme)
Crema De Ciocolata Si Frisca
Crema De Alune
Crema Englezeasca
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema Braziliana
Crema De Mere Crude
Crema De Lamiie
Crema De Oua
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Unt
Jeleu De Fructe
Crema De Iaurt
Mousse Au Chocolat
Cirese Cu Crema
Crema De Vanilie Cu Lichior
Pastel De Limon
 

Top Retete Culinare