Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lapte De Pasare Cu Vanilie

Ingrediente
1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar, 1 praf vanilie

Preparare
Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas si vanilia. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se pune pe foc la bain Marie pina se ingroasa. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarii din albus.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Mere Cu Albus
Crema De Cafea
Crema De Zahar Ars Fara Oua
Crema De Vanilie
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Fructe
Crema Candy
Crema De Lapte
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema Alba Cu Zmeura
Crema De Oua
Crema La Cesti
Crema Aurora
Crema De Iaurt
Sarlota De Ciocolata Cu Nuca
Crema De Banane
Crema De Rahat
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
 

Top Retete Culinare