Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lapte De Pasare Cu Vanilie

Ingrediente
1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar, 1 praf vanilie

Preparare
Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas si vanilia. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se pune pe foc la bain Marie pina se ingroasa. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarii din albus.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema Englezeasca
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Crema De Vanilie Cu Lichior
Crema De Mere Cu Frisca
Pastel De Limon
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Lapte
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema De Mere Cu Albus
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Lapte Cu Portocala
Crema Sabaglione
Crema De Vanilie Caramelizata
Crema De Zahar Ars Fara Oua
Crema De Vanilie
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Cacao
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema De Unt Cu Coniac
 

Top Retete Culinare