Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lapte De Pasare Cu Vanilie

Ingrediente
1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar, 1 praf vanilie

Preparare
Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas si vanilia. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se pune pe foc la bain Marie pina se ingroasa. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarii din albus.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Iaurt
Crema Din Prune Uscate
Crema De Cacao
Crema La Cesti
Crema De Lapte Cu Portocala
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema De Ciocolata
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Mousse Au Chocolat
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema Cu Biscuiti
Crema Englezeasca
Crema De Rahat
Crema Caramel
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Unt
Crema De Frisca
Crema Alba Cu Crusta De Caramel
Crema De Banane
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
 

Top Retete Culinare