Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lapte De Pasare Cu Vanilie

Ingrediente
1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar, 1 praf vanilie

Preparare
Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas si vanilia. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se pune pe foc la bain Marie pina se ingroasa. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarii din albus.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Alune
Crema De Cafea
Crema De Rahat
Crema De Mere Cu Albus
Crema De Zahar Ars
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Parfait Cu Biscuiti
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Crema De Piersici
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema La Cesti
Crema De Zahar Ars Fara Oua
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema Din Prune Uscate
Crema De Oua
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema Aurora
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Unt
 

Top Retete Culinare