Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Umplutura De Ciocolata Pentru Pasca

Ingrediente
100 g ciocolata, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua, vanilie, 1 pahar cu lapte, 100 g unt

Preparare
Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cite putin si se bate totul pina se ingroasa compozitia. Se ia apoi de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga 100 g unt si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca. Aceasta crema se pune pe aluatul din tava si se da la cuptor pentru 40 de minute.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Cozonac

Cozonac
Cozonaci Argeseni
Cozonaci Cu Nuca
Piine Cu Fructe
Cozonac "trandafir" Cu Rom Si Vanilie
Cozonaci Obisnuiti
Cozonac Moldovenesc
Cozonac Trandafir
Umplutura Cu Fructe Pentru Pasca
Pasca De Paste
Umplutura De Orez De Pasca
Cozonac Neframantat
Umplutura De Ciocolata Pentru Pasca
Cozonac Simplu Cu Nuca Sau Cu Mac
Piine Cu Stafide
Pasca Cu Smintina
Cozonac Cu Nuca Dobre
Cozonac La Tava Cu Visine Si Crema
Umplutura De Brinza De Vaci Pentru Pasca
Cozonac "trandafir" Cu Lapte Si Lamiie
 

Top Retete Culinare