Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Umplutura De Ciocolata Pentru Pasca

Ingrediente
100 g ciocolata, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua, vanilie, 1 pahar cu lapte, 100 g unt

Preparare
Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cite putin si se bate totul pina se ingroasa compozitia. Se ia apoi de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga 100 g unt si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca. Aceasta crema se pune pe aluatul din tava si se da la cuptor pentru 40 de minute.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Cozonac

Cozonac Trandafir
Cozonac La Tava Cu Visine Si Crema
Cozonaci Obisnuiti
Umplutura De Brinza De Vaci Pentru Pasca
Umplutura De Orez De Pasca
Cozonac "trandafir" Cu Lapte Si Lamiie
Umplutura Cu Fructe Pentru Pasca
Cozonac Simplu Cu Nuca Sau Cu Mac
Piine Cu Fructe
Cozonac Usor Si Bun
Cozonac "trandafir" Cu Rom Si Vanilie
Cozonac Cu Nuca Dobre
Umplutura Cu Nuci De Pasca
Pasca Cu Ciocolata
Cozonac Neframantat
Pasca Cu Smintina
Cozonac Moldovenesc
Cozonac "trandafir" Cu Vanilie Si Nuci
Pasca Cu Brinza De Vaci
Cozonaci Argeseni
 

Top Retete Culinare