Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Umplutura De Ciocolata Pentru Pasca

Ingrediente
100 g ciocolata, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua, vanilie, 1 pahar cu lapte, 100 g unt

Preparare
Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cite putin si se bate totul pina se ingroasa compozitia. Se ia apoi de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga 100 g unt si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca. Aceasta crema se pune pe aluatul din tava si se da la cuptor pentru 40 de minute.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Cozonac

Cozonaci Argeseni
Umplutura De Ciocolata Pentru Pasca
Umplutura Cu Nuci De Pasca
Cozonac Cu Nuca Dobre
Cozonac Trandafir
Piine Cu Fructe
Cozonac Moldovenesc
Pasca Cu Ciocolata
Umplutura De Orez De Pasca
Cozonac Neframantat
Cozonac Usor Si Bun
Cozonaci Cu Nuca
Cozonac "trandafir" Cu Lapte Si Lamiie
Pasca Cu Smintina
Cozonaci Obisnuiti
Cozonac La Tava Cu Visine Si Crema
Umplutura Cu Fructe Pentru Pasca
Piine Cu Stafide
Cozonac "trandafir" Cu Vanilie Si Nuci
Umplutura De Brinza De Vaci Pentru Pasca
 

Top Retete Culinare