Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chec In Doua Culori

Ingrediente
1 ceasca zahar tos, 2 oua, 1 ceasca untdelemn, 1 ceasca lapte, faina cit cuprinde, 1 plic praf de copt, 2 linguri rom, 1 plic zahar vanilat, coaja de lamiie, 2 linguri cacao, unt sau margarina

Preparare
Ouale si zaharul se pun intr-un castron mai mare si se bat cu telul timp de 5 minute. Continuind sa se bata, se adauga treptat untdelemnul si apoi laptele, vanilia, praful de copt, coaja rasa de lamiie, romul si faina, pina cind aluatul capata consistenta unei smintini ceva mai groase. Compozitia se imparte in doua. O parte ramine galbena, iar cealalta se amesteca, cu cacao. In tava de chec, unsa cu unt sau cu margarina si presarata cu faina, se toarna mai intii compozitia fara cacao si la mijlocul acesteia, in lung, cea cu cacao. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit, timp de 40-45 minute. Este bine ca in primele 15-20 minute sa nu se daschida cuptorul, deoarece checul se poate lasa.

Durata
1 h5 min

 

Alte Retete din categoria Checuri

Chec Cu Rahat
Chec Cu Ciocolata Si Rom
Chec Cu Cacao Si Anason
Chec Din Albusuri Si Nuci
Chec Rapid
Painea Studentului
Chec
Chec Cu Nuci Si Iaurt
Chec Cu Sifon
Chec Cu Mere
Chec Alb Cu Nuci, Rahat Si Stafide
Chec Cu Vanilie Si Nuci
Chec Simplu Delicios
Chec Cu Cacao
Chec Cu Nuci Si Dulceata
Chec Fin Cu Unt
Chec Rece
Chec Din Albusuri
Chec Cu Ciocolata
Chec De Cacao
 

Top Retete Culinare