Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Covrigei Englezesti

Ingrediente
40 gr. drojdie, 3-4 linguri de lapte caldut, 500 gr. faina, 250 gr. de unt proaspat, 500 gr. zahar, un praf de sare, putina coaja rasa de lamaie, putina scortisoara, unt, migdale pisate

Preparare
Se inmoaie 40 gr. drojdie cu 3-4 linguri de lapte caldut. Se cerne 500 gr. faina pe masa de aluat sau intr-un castron, se face loc la mijloc, se pune plamadeala, 250 gr. de unt proaspat, moale, 500 gr. zahar, un praf de sare, putina coaja rasa de lamaie. Se framanta bine, se pune la cald sa creasca. Se fac din aluat covrigei rotunzi. Se presara masa unde se lucreaza covrigeii cu faina amestecata cu putina scortisoara. Se coc la foc bun. Cand sunt aproape gata, se ung cu unt, si se presara zahar si migdale pisate.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Scones Cu Cascaval
Baclava De Anul Nou
Blat De Tort
Aluat De Placinta Romaneasca
Aluat De Tarte
Strudel Cu Branza De Vaca
Piine Impletita
Aluat Pentru Brinzoaice
Painici Pentru Micul Dejun
Aluat Frantuzesc Pripit
Aluat Pentru Cornulete
Aluat Din Unt Si Smantana
Paine De Albus
Aluat Fraged
Cornulete "minune"
Mucenici Muntenesti
Croissant
Scovergi
Foi Pentru Prajitura
Aluat Placinta Post
 

Top Retete Culinare