Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Blat De Tarta

Ingrediente
130 gr. faina, 130 gr. zahar, 2 oua, praf de copt, 6 linguri apa, un praf sare

Preparare
Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta. Se adauga faina si praful de copt deodata. Se coace in forma de tarta.

Servire
Blatul se insiropeaza, se adauga o budinca de vanilie si fructe. Se toarna gelatina din fructe peste fructele asezate peste budinca si se da la frigider.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat Frantuzesc Pripit
Baclava De Anul Nou
Blat De Tort
Aluat Din Unt Si Smantana
Strudel Cu Branza De Vaca
Nan – Piine Din India
Croissant
Aluat Cu Morcovi
Mucenici Muntenesti
Aluat De Placinta Romaneasca
Poale-n Brau
Piine Impletita
Aluat Frantuzesc
Aluat Pentru Brinzoaice
Aluat Fraged
Piinea Episcopului
Aluat De Tarte
Aluat Din Branza De Vaci
Pogaci
Aluat De Tarte Cu Vanilie
 

Top Retete Culinare