Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat Fraged

Ingrediente
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smintina, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie

Preparare
Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza se amesteca cu cele 3 linguri de faina, si sucul de lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar deasupra se intinde uniform grasimea. Se impatureste si se da la rece 1 ora. Aceasta operatiune se face de trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit fierbinte. Pentru foile de cremes se intind foi subtiri. Se coc la foc iute.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Poale-n Brau
Scovergi
Aluat De Placinta Romaneasca
Piinea Episcopului
Aluat Cu Morcovi
Foi Pentru Prajitura
Baclava De Anul Nou
Aluat De Tarte Cu Vanilie
Strudel Cu Branza De Vaca
Blat De Tarta
Painici Pentru Micul Dejun
Paine De Albus
Aluat Placinta Post
Aluat Frantuzesc
Aluat Fraged
Aluat Din Branza De Vaci
Mucenici Muntenesti
Aluat Din Unt Si Smantana
Aluat Frantuzesc Pripit
Cornulete "minune"
 

Top Retete Culinare