Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat Fraged

Ingrediente
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smintina, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie

Preparare
Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza se amesteca cu cele 3 linguri de faina, si sucul de lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar deasupra se intinde uniform grasimea. Se impatureste si se da la rece 1 ora. Aceasta operatiune se face de trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit fierbinte. Pentru foile de cremes se intind foi subtiri. Se coc la foc iute.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Painici Pentru Micul Dejun
Aluat Pentru Cornulete
Aluat De Placinta Romaneasca
Aluat Din Branza De Vaci
Strudel Cu Branza De Vaca
Scones Cu Cascaval
Aluat Pentru Brinzoaice
Foi Pentru Prajitura
Mucenici Muntenesti
Foi De Placinta (strudel)
Cornulete "minune"
Aluat De Tarte
Poale-n Brau
Aluat Din Unt Si Smantana
Paine De Albus
Blat De Tarta
Croissant
Aluat Fraged
Piinea Episcopului
Aluat De Tarte Cu Vanilie
 

Top Retete Culinare