Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat Fraged

Ingrediente
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smintina, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie

Preparare
Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza se amesteca cu cele 3 linguri de faina, si sucul de lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar deasupra se intinde uniform grasimea. Se impatureste si se da la rece 1 ora. Aceasta operatiune se face de trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit fierbinte. Pentru foile de cremes se intind foi subtiri. Se coc la foc iute.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat Fraged
Poale-n Brau
Covrigei Englezesti
Pogaci
Aluat Cu Morcovi
Foi De Placinta (strudel)
Painici Pentru Micul Dejun
Strudel Cu Branza De Vaca
Mucenici Muntenesti
Scovergi
Blat De Tarta
Aluat Frantuzesc
Aluat Din Branza De Vaci
Aluat Pentru Cornulete
Aluat Placinta Post
Paine De Albus
Aluat De Placinta Romaneasca
Nan – Piine Din India
Cornulete "minune"
Aluat Frantuzesc Pripit
 

Top Retete Culinare