Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat Fraged

Ingrediente
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smintina, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie

Preparare
Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza se amesteca cu cele 3 linguri de faina, si sucul de lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar deasupra se intinde uniform grasimea. Se impatureste si se da la rece 1 ora. Aceasta operatiune se face de trei ori. Daca se fac chifle, se taie cu un cutit fierbinte. Pentru foile de cremes se intind foi subtiri. Se coc la foc iute.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat Frantuzesc
Aluat De Taitei
Aluat Din Branza De Vaci
Croissant
Baclava De Anul Nou
Aluat Placinta Post
Pogaci
Aluat De Placinta Romaneasca
Blat De Tarta
Mucenici Muntenesti
Aluat Cu Morcovi
Aluat Frantuzesc Pripit
Aluat Pentru Brinzoaice
Foi De Placinta (strudel)
Aluat Din Unt Si Smantana
Foi Pentru Prajitura
Blat De Tort
Scones Cu Cascaval
Piinea Episcopului
Aluat Fraged
 

Top Retete Culinare