Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat De Tarte

Ingrediente
1/4 kg. faina, 125 gr. unt, o lingurita de zahar, un praf de sare, 2 dl. de apa

Preparare
Se cerne 1/4 kg. de faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune 125 gr. de unt proaspat, muiat putin cu mana, o lingurita de zahar, un praf de sare, si cam 2 dl. de apa. Se framanta repede, si nu prea mult, ca sa nu devina aluatul elastic. Se aduna la un loc, se acopera cu un servet, si se tine 2 ore la rece. Poate fi lasat fara grija de pe o zi pe alta. Se intrebuinteaza la tarte, fund pentru tort Saint-Honore.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat Cu Morcovi
Foi De Placinta (strudel)
Scovergi
Cornulete "minune"
Scones Cu Cascaval
Aluat De Tarte
Aluat De Tarte Cu Vanilie
Piinea Episcopului
Aluat Fraged
Aluat Pentru Cornulete
Croissant
Aluat Din Unt Si Smantana
Nan – Piine Din India
Foi Pentru Prajitura
Blat De Tort
Covrigei Englezesti
Aluat Frantuzesc
Aluat Pentru Brinzoaice
Aluat De Taitei
Blat De Tarta
 

Top Retete Culinare