Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat De Tarte

Ingrediente
1/4 kg. faina, 125 gr. unt, o lingurita de zahar, un praf de sare, 2 dl. de apa

Preparare
Se cerne 1/4 kg. de faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune 125 gr. de unt proaspat, muiat putin cu mana, o lingurita de zahar, un praf de sare, si cam 2 dl. de apa. Se framanta repede, si nu prea mult, ca sa nu devina aluatul elastic. Se aduna la un loc, se acopera cu un servet, si se tine 2 ore la rece. Poate fi lasat fara grija de pe o zi pe alta. Se intrebuinteaza la tarte, fund pentru tort Saint-Honore.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat Pentru Brinzoaice
Piinea Episcopului
Painici Pentru Micul Dejun
Scones Cu Cascaval
Blat De Tarta
Aluat Pentru Cornulete
Aluat De Tarte Cu Vanilie
Aluat Din Unt Si Smantana
Baclava De Anul Nou
Aluat Fraged
Aluat Placinta Post
Aluat Frantuzesc Pripit
Strudel Cu Branza De Vaca
Foi De Placinta (strudel)
Foi Pentru Prajitura
Paine De Albus
Nan – Piine Din India
Aluat Din Branza De Vaci
Poale-n Brau
Pogaci
 

Top Retete Culinare