Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat Placinta Post

Ingrediente
1 cana apa, 1 cana ulei, 1 cana zahar, 2 cani faina, 1 pachet bicarbonat sodiu, o lingurita otet

Preparare
Intr-o oala mai mare se pune apa la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat un clocot, se adauga uleiul si se trage oala de pe foc. Se adauga faina in ploaie, amestecand continuu, dupa care se pune bicarbonatul stins cu otet. Aluatul capata o consistenta prin apa fiarta. Se foloseste pentru absolut orice fel de umplutura. Are calitatea de a ramane fraged mult timp.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat De Taitei
Aluat Cu Morcovi
Aluat Placinta Post
Aluat De Tarte Cu Vanilie
Pogaci
Piine Impletita
Croissant
Aluat Pentru Brinzoaice
Cornulete "minune"
Nan – Piine Din India
Covrigei Englezesti
Piinea Episcopului
Mucenici Muntenesti
Paine De Albus
Aluat De Placinta Romaneasca
Painici Pentru Micul Dejun
Strudel Cu Branza De Vaca
Aluat Din Unt Si Smantana
Baclava De Anul Nou
Aluat Pentru Cornulete
 

Top Retete Culinare