Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Strudel Cu Branza De Vaca

Ingrediente
o foaie de placinta, o bucata de branza de vaca de vreo 300 gr., 2 oua, un varf de lingura de faina, zahar dupa placere, cateva stafide fara samburi

Preparare
Se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute. Se freaca o bucata de branza de vaca de vreo 300 gr., data prin sita, se pun 2 oua si un varf de lingura de faina, zahar dupa placere, cateva stafide fara samburi, alese si spalate. Se amesteca totul bine si se pune cu lingura pe foaia bine unsa cu unt. Se intinde cu cutitul, astfel ca sa fie patura egal de groasa. Se intorc pe masa partile ce atarna in jos, ridicandu-le cu marginea fetei de masa si se stropesc cu unt. Se face un sul, cu ajutorul fetei de masa, pe care o ridicam dinspre partea lunga a mesei. Se taie sulul in lungimea tavei, astfel ca sa incapa 2 sau 3 bucati in tava. Se unge tava cu unt, se aseaza placinta, se stropeste si deasupra cu unt, si se da la cuptor vreo jumatate de ora, la foc potrivit. Cand e gata, se taie bucati, se aseaza pe o farfurie, se presara zahar si se serveste calda.

Servire
Se poate servi cu smantana.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Blat De Tarta
Cornulete "minune"
Paine De Albus
Scones Cu Cascaval
Aluat Fraged
Piinea Episcopului
Aluat Pentru Cornulete
Croissant
Aluat Frantuzesc
Aluat Cu Morcovi
Aluat De Placinta Romaneasca
Painici Pentru Micul Dejun
Aluat Din Unt Si Smantana
Covrigei Englezesti
Foi Pentru Prajitura
Pogaci
Aluat De Tarte
Nan – Piine Din India
Mucenici Muntenesti
Blat De Tort
 

Top Retete Culinare