Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Strudel Cu Branza De Vaca

Ingrediente
o foaie de placinta, o bucata de branza de vaca de vreo 300 gr., 2 oua, un varf de lingura de faina, zahar dupa placere, cateva stafide fara samburi

Preparare
Se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute. Se freaca o bucata de branza de vaca de vreo 300 gr., data prin sita, se pun 2 oua si un varf de lingura de faina, zahar dupa placere, cateva stafide fara samburi, alese si spalate. Se amesteca totul bine si se pune cu lingura pe foaia bine unsa cu unt. Se intinde cu cutitul, astfel ca sa fie patura egal de groasa. Se intorc pe masa partile ce atarna in jos, ridicandu-le cu marginea fetei de masa si se stropesc cu unt. Se face un sul, cu ajutorul fetei de masa, pe care o ridicam dinspre partea lunga a mesei. Se taie sulul in lungimea tavei, astfel ca sa incapa 2 sau 3 bucati in tava. Se unge tava cu unt, se aseaza placinta, se stropeste si deasupra cu unt, si se da la cuptor vreo jumatate de ora, la foc potrivit. Cand e gata, se taie bucati, se aseaza pe o farfurie, se presara zahar si se serveste calda.

Servire
Se poate servi cu smantana.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat Din Branza De Vaci
Poale-n Brau
Aluat Placinta Post
Cornulete "minune"
Mucenici Muntenesti
Aluat Din Unt Si Smantana
Nan – Piine Din India
Aluat De Tarte
Blat De Tarta
Aluat De Taitei
Piine Impletita
Aluat De Tarte Cu Vanilie
Covrigei Englezesti
Strudel Cu Branza De Vaca
Scovergi
Baclava De Anul Nou
Foi Pentru Prajitura
Paine De Albus
Croissant
Aluat Frantuzesc
 

Top Retete Culinare