Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat De Taitei

Ingrediente
1 ou, sare, faina

Preparare
Se face un aluat bine lucrat dintr-un ou, apa, cat se ia cu o jumatate de coaja de ou, un praf de sare si faina cat se cere. Se framanta aluatul, sa fie mai mult tare; cand e gata se acopera cu un servet si se lasa sa se odihneasca vreo 10 minute. Se intinde cu sucitorul o foaie cat se poate de subtire si se lasa putin sa se usuce. Apoi se face din foaie un sul, care se taie foarte subtire. Se imprastie taitetii pe masa de aluat, sau pe un servet intins si se lasa pana se usuca bine. Taiteii bine uscati se pot pastra mai multa vreme intr-un sac de panza, la un loc uscat.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat Frantuzesc
Covrigei Englezesti
Foi Pentru Prajitura
Aluat Pentru Cornulete
Aluat Din Branza De Vaci
Scones Cu Cascaval
Scovergi
Blat De Tarta
Piinea Episcopului
Aluat Cu Morcovi
Paine De Albus
Croissant
Nan – Piine Din India
Aluat Fraged
Piine Impletita
Aluat De Taitei
Aluat De Placinta Romaneasca
Strudel Cu Branza De Vaca
Mucenici Muntenesti
Pogaci
 

Top Retete Culinare