Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat Pentru Cornulete

Ingrediente
300 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, putina sare

Preparare
Se framanta faina cu untul sau margarina, se adauga smantana. Se formeaza un aluat moale si se lasa la rece cateva ore. Se pot face cornulete cu branza, saratele sau cornulete dulci (cu rahat, nuca sau gem) care se pudreaza cu zahar.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Blat De Tort
Aluat Fraged
Strudel Cu Branza De Vaca
Nan – Piine Din India
Croissant
Aluat De Taitei
Cornulete "minune"
Piinea Episcopului
Aluat Frantuzesc
Poale-n Brau
Aluat Placinta Post
Aluat Frantuzesc Pripit
Aluat De Placinta Romaneasca
Painici Pentru Micul Dejun
Aluat De Tarte
Blat De Tarta
Piine Impletita
Foi Pentru Prajitura
Aluat Cu Morcovi
Baclava De Anul Nou
 

Top Retete Culinare