Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat Pentru Cornulete

Ingrediente
300 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, putina sare

Preparare
Se framanta faina cu untul sau margarina, se adauga smantana. Se formeaza un aluat moale si se lasa la rece cateva ore. Se pot face cornulete cu branza, saratele sau cornulete dulci (cu rahat, nuca sau gem) care se pudreaza cu zahar.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Covrigei Englezesti
Aluat De Placinta Romaneasca
Aluat Din Unt Si Smantana
Aluat De Tarte
Foi Pentru Prajitura
Aluat Frantuzesc Pripit
Nan – Piine Din India
Aluat Pentru Brinzoaice
Aluat De Taitei
Aluat Cu Morcovi
Aluat Frantuzesc
Blat De Tort
Scovergi
Poale-n Brau
Foi De Placinta (strudel)
Blat De Tarta
Cornulete "minune"
Piine Impletita
Aluat Pentru Cornulete
Pogaci
 

Top Retete Culinare