Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Foi Pentru Prajitura

Ingrediente
8 linguri zahar, 8 linguri ulei, 8 linguri lapte, 2 oua, 1 lingura bicarbonat de amoniu, faina(cit cuprinde)

Preparare
Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit cit sa rezulte un aluat . Se fac trei foi care se coc pe dosul tavii. Se umplu cu diverse creme.

Servire
Se servesc a doua zi deoarece foile sunt tari

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat De Placinta Romaneasca
Aluat De Taitei
Mucenici Muntenesti
Aluat Din Branza De Vaci
Cornulete "minune"
Aluat De Tarte Cu Vanilie
Painici Pentru Micul Dejun
Aluat De Tarte
Pogaci
Blat De Tort
Aluat Cu Morcovi
Nan – Piine Din India
Piine Impletita
Piinea Episcopului
Scovergi
Aluat Fraged
Aluat Pentru Cornulete
Covrigei Englezesti
Foi Pentru Prajitura
Aluat Pentru Brinzoaice
 

Top Retete Culinare