Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Foi Pentru Prajitura

Ingrediente
8 linguri zahar, 8 linguri ulei, 8 linguri lapte, 2 oua, 1 lingura bicarbonat de amoniu, faina(cit cuprinde)

Preparare
Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit cit sa rezulte un aluat . Se fac trei foi care se coc pe dosul tavii. Se umplu cu diverse creme.

Servire
Se servesc a doua zi deoarece foile sunt tari

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Aluat Din Branza De Vaci
Foi De Placinta (strudel)
Scovergi
Aluat De Tarte Cu Vanilie
Aluat De Placinta Romaneasca
Aluat Frantuzesc
Mucenici Muntenesti
Baclava De Anul Nou
Poale-n Brau
Aluat Pentru Brinzoaice
Foi Pentru Prajitura
Covrigei Englezesti
Blat De Tort
Piine Impletita
Aluat De Taitei
Aluat Cu Morcovi
Blat De Tarta
Nan – Piine Din India
Paine De Albus
Painici Pentru Micul Dejun
 

Top Retete Culinare