Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aluat Pentru Brinzoaice

Ingrediente
500 gr faina, 100 g unt si 100 gr ulei, 3-4 oua, 200 g zahar, 50 drojdie, lapte

Preparare
Se framinta un aluat care se umple cu umplutura din brinza de oi, oua si zahar.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Aluaturi

Blat De Tarta
Aluat De Tarte Cu Vanilie
Croissant
Pogaci
Aluat Din Branza De Vaci
Foi De Placinta (strudel)
Scones Cu Cascaval
Painici Pentru Micul Dejun
Aluat De Placinta Romaneasca
Piine Impletita
Blat De Tort
Paine De Albus
Aluat Pentru Brinzoaice
Aluat De Tarte
Aluat Fraged
Aluat Frantuzesc
Nan – Piine Din India
Piinea Episcopului
Cornulete "minune"
Strudel Cu Branza De Vaca
 

Top Retete Culinare