Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ketchup

Ingrediente
5 kg rosii, 5 kg gogosari sau ardei capia rosii, 1 ½ cana otet, 1 ½ cana zahar, 1 cana ulei, ½ cana sare, piper, ardei usturat, boia dulce

Preparare
Rosiile se dau prin masina de rosii. Gogosarii se dau prin masina de tocat carne. Daca se face cu ardei capia, acestia se coc pe plita, se curata si apoi se dau prin masina de tocat. Mirodeniile, inclusiv ardeiul usturat, se pun intr-un saculet de tifon legat bine. Se fierb toate inca o jumatate de ora dupa ce compozitia a inceput sa clocoteasca. Se mai gusta de sare si, daca este necesar, se mai adauga o lingura, doua. Se pune in sticle cat timp este inca fierbinte, se pun capacele si se fierb sticlele in bain-marie.

Servire
Se poate servi la cartofi prajiti, la oua ochiuri, la pizza si chiar in diverse mancaruri cu sos rosu.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ghiveci De Vinete
Dulceata De Capsuni
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca De Ghebe
Ghiveci Grecesc
Zacusca De Conopida
Zacusca Frantuzeasca
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Ghiveci De Legume
Zacusca De Gogosari
Sos De Ceapa
Conopida Conservata
Salata Pentru Iarna
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Fasole Verde Pentru Conserva
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Delicatese De Legume
Zacusca De Vinete
Ardei Pentru Umplut
 

Top Retete Culinare