Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ketchup

Ingrediente
5 kg rosii, 5 kg gogosari sau ardei capia rosii, 1 ½ cana otet, 1 ½ cana zahar, 1 cana ulei, ½ cana sare, piper, ardei usturat, boia dulce

Preparare
Rosiile se dau prin masina de rosii. Gogosarii se dau prin masina de tocat carne. Daca se face cu ardei capia, acestia se coc pe plita, se curata si apoi se dau prin masina de tocat. Mirodeniile, inclusiv ardeiul usturat, se pun intr-un saculet de tifon legat bine. Se fierb toate inca o jumatate de ora dupa ce compozitia a inceput sa clocoteasca. Se mai gusta de sare si, daca este necesar, se mai adauga o lingura, doua. Se pune in sticle cat timp este inca fierbinte, se pun capacele si se fierb sticlele in bain-marie.

Servire
Se poate servi la cartofi prajiti, la oua ochiuri, la pizza si chiar in diverse mancaruri cu sos rosu.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ghiveci Pentru Iarna
Dulceata De Capsuni
Ghiveci Grecesc
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Ghebe
Ketchup
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Sos De Ceapa
Zacusca Frantuzeasca
Salata Pentru Friptura
Ardei Pentru Umplut
Fasole Verde Pentru Conserva
Ghiveci De Legume
Ghiveci De Vinete
Zacusca Cu Peste
 

Top Retete Culinare