Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ketchup

Ingrediente
5 kg rosii, 5 kg gogosari sau ardei capia rosii, 1 ½ cana otet, 1 ½ cana zahar, 1 cana ulei, ½ cana sare, piper, ardei usturat, boia dulce

Preparare
Rosiile se dau prin masina de rosii. Gogosarii se dau prin masina de tocat carne. Daca se face cu ardei capia, acestia se coc pe plita, se curata si apoi se dau prin masina de tocat. Mirodeniile, inclusiv ardeiul usturat, se pun intr-un saculet de tifon legat bine. Se fierb toate inca o jumatate de ora dupa ce compozitia a inceput sa clocoteasca. Se mai gusta de sare si, daca este necesar, se mai adauga o lingura, doua. Se pune in sticle cat timp este inca fierbinte, se pun capacele si se fierb sticlele in bain-marie.

Servire
Se poate servi la cartofi prajiti, la oua ochiuri, la pizza si chiar in diverse mancaruri cu sos rosu.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ardei Umpluti Cu Varza
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Ciuperci Murate
Salata De Vinete Cu Gogosari
Salata Pentru Iarna
Zacusca Pentru Iarna
Gogosari Aperitiv
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Delicatese De Legume
Ketchup
Zacusca Frantuzeasca
Conopida Conservata
Ghiveci De Legume
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Dulceata De Capsuni
Visine Pentru Placinta
Zacusca De Gogosari
Ardei Pentru Umplut
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca
 

Top Retete Culinare