Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ketchup

Ingrediente
5 kg rosii, 5 kg gogosari sau ardei capia rosii, 1 ½ cana otet, 1 ½ cana zahar, 1 cana ulei, ½ cana sare, piper, ardei usturat, boia dulce

Preparare
Rosiile se dau prin masina de rosii. Gogosarii se dau prin masina de tocat carne. Daca se face cu ardei capia, acestia se coc pe plita, se curata si apoi se dau prin masina de tocat. Mirodeniile, inclusiv ardeiul usturat, se pun intr-un saculet de tifon legat bine. Se fierb toate inca o jumatate de ora dupa ce compozitia a inceput sa clocoteasca. Se mai gusta de sare si, daca este necesar, se mai adauga o lingura, doua. Se pune in sticle cat timp este inca fierbinte, se pun capacele si se fierb sticlele in bain-marie.

Servire
Se poate servi la cartofi prajiti, la oua ochiuri, la pizza si chiar in diverse mancaruri cu sos rosu.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Din Morcovi Si Mere
Zacusca De Ghebe
Zarzavat Pentru Ciorbe
Visine Pentru Iarna
Conopida Conservata
Zacusca
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca Cu Peste
Zacusca De Gogosari
Delicatese De Legume
Zacusca De Ardei Cu Miere
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Ardei Pentru Umplut
Salata Pentru Friptura
Salata De Vinete Cu Gogosari
Fasole Verde Pentru Conserva
Ghiveci De Vinete
Zacusca Frantuzeasca
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
 

Top Retete Culinare