Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde

Ingrediente
se aleg in cantitati egale morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras, fasole verde, suc de rosii

Preparare
Se spala fiecare leguma separat si se curata. Morcovii, vinetele si dovleceii se taie in rondele, ardeiul gras in felii mici si se prajesc pe rind in ulei fierbinte pina capata o culoare deschisa (devin albicioase). Se opareste fasolea spalata si se da in clocot 10 minute. La urma, in grasimea ramasa in vas, se calesc 4 cepe mari, peste care se pune sa clocoteasca 10 minute sucul obtinut din 2-3 kg. de rosii. In fiecare borcan (de 400 ml), se adauga 3 rondele de vinete, 6 de morcov, 3 de dovlecei, 2 linguri de fasole oparita, o lingura de ardei prajit, 2 felii de rosii, o lingurita de ceapa calita si o lingurita de verdeata. Se presara usor cu lingura si se completeaza sucul in fiecare borcan. Deasupra, se pun cite 2 masline. Se leaga cu celofan si se sterilizeaza borcanele pe baie de aburi, lasindu-le sa fiarba cu clocote mici 30 de minute.

Durata
3 h10 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Sos De Ceapa
Salata Pentru Iarna
Zarzavat Pentru Ciorbe
Zacusca Cu Peste
Zacusca De Vinete
Ardei Umpluti Cu Varza
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Ghiveci De Vinete
Salata Pentru Friptura
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Fasole Verde Pentru Conserva
Zacusca De Gogosari
Ardei Pentru Umplut
Ghiveci De Legume
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Visine Pentru Iarna
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
 

Top Retete Culinare