Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca Cu Peste

Ingrediente
1/2 kg ulei, 1 1/2kg ceapa, 1 1/2kg morcov, 3 kg gogosari (sau capia) copti, 3 kg rosii (numai sucul, 1 1/2 kg peste (poate fi si macrou), sare, mirodenii

Preparare
In uleiul incins se caleste ceapa impreuna cu morcovul (date prin masina)se adauga putina apa, se inabusa pana fierb, dupa care se adauga gogosarii copti curatati si dati prin masina, pestele fiert dezosat si dat prin masina si in final sucul de la cele 3 kg de rosii(se poate inlocui cu un borcan de 300g de bulion). Se condimenteaza dupa gust cu sare si mirodenii si se scade pana se ridica uleiul. Se pune in borcane si se sterilizeaza.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Sos De Ceapa
Ghiveci De Legume
Ketchup
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca De Ardei Cu Miere
Visine Pentru Placinta
Zacusca De Ghebe
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Salata De Vinete Cu Gogosari
Fasole Verde Pentru Conserva
Ghiveci Grecesc
Zacusca De Conopida
Gogosari Aperitiv
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Ardei Pentru Umplut
Gogosari Umpluti
Zacusca Cu Peste
Salata Pentru Iarna
Vinete Cu Ardei Si Rosii
 

Top Retete Culinare