Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca Cu Peste

Ingrediente
1/2 kg ulei, 1 1/2kg ceapa, 1 1/2kg morcov, 3 kg gogosari (sau capia) copti, 3 kg rosii (numai sucul, 1 1/2 kg peste (poate fi si macrou), sare, mirodenii

Preparare
In uleiul incins se caleste ceapa impreuna cu morcovul (date prin masina)se adauga putina apa, se inabusa pana fierb, dupa care se adauga gogosarii copti curatati si dati prin masina, pestele fiert dezosat si dat prin masina si in final sucul de la cele 3 kg de rosii(se poate inlocui cu un borcan de 300g de bulion). Se condimenteaza dupa gust cu sare si mirodenii si se scade pana se ridica uleiul. Se pune in borcane si se sterilizeaza.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca De Vinete
Ardei Pentru Umplut
Zacusca De Ghebe
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Zarzavat Pentru Ciorbe
Gogosari Cu Fasole Boabe
Salata Pentru Iarna
Ghiveci Pentru Iarna
Ghiveci De Legume
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Zacusca Pentru Iarna
Zacusca
Ketchup
Dulceata De Capsuni
Ghiveci De Vinete
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Fasole Verde Pentru Conserva
Zacusca Cu Peste
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Zacusca Cu Dovlecel
 

Top Retete Culinare