Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca Cu Peste

Ingrediente
1/2 kg ulei, 1 1/2kg ceapa, 1 1/2kg morcov, 3 kg gogosari (sau capia) copti, 3 kg rosii (numai sucul, 1 1/2 kg peste (poate fi si macrou), sare, mirodenii

Preparare
In uleiul incins se caleste ceapa impreuna cu morcovul (date prin masina)se adauga putina apa, se inabusa pana fierb, dupa care se adauga gogosarii copti curatati si dati prin masina, pestele fiert dezosat si dat prin masina si in final sucul de la cele 3 kg de rosii(se poate inlocui cu un borcan de 300g de bulion). Se condimenteaza dupa gust cu sare si mirodenii si se scade pana se ridica uleiul. Se pune in borcane si se sterilizeaza.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Salata Pentru Iarna
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Ghiveci Grecesc
Ciuperci Murate
Zacusca De Conopida
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Conopida Conservata
Ardei Pentru Umplut
Ghiveci De Vinete
Zacusca Cu Peste
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Gogosari Aperitiv
Zacusca
Visine Pentru Iarna
Gogosari Umpluti
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca De Ardei Cu Miere
Zacusca De Ghebe
Gogosari Cu Fasole Boabe
 

Top Retete Culinare