Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca Cu Peste

Ingrediente
1/2 kg ulei, 1 1/2kg ceapa, 1 1/2kg morcov, 3 kg gogosari (sau capia) copti, 3 kg rosii (numai sucul, 1 1/2 kg peste (poate fi si macrou), sare, mirodenii

Preparare
In uleiul incins se caleste ceapa impreuna cu morcovul (date prin masina)se adauga putina apa, se inabusa pana fierb, dupa care se adauga gogosarii copti curatati si dati prin masina, pestele fiert dezosat si dat prin masina si in final sucul de la cele 3 kg de rosii(se poate inlocui cu un borcan de 300g de bulion). Se condimenteaza dupa gust cu sare si mirodenii si se scade pana se ridica uleiul. Se pune in borcane si se sterilizeaza.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ghiveci De Vinete
Salata Pentru Iarna
Zacusca De Gogosari
Ghiveci Grecesc
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Zacusca
Zacusca Cu Dovlecel
Visine Pentru Placinta
Conopida Conservata
Zacusca De Conopida
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Zacusca Frantuzeasca
Salata De Vinete Cu Gogosari
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca De Ardei Cu Miere
Gogosari Aperitiv
Gogosari Cu Fasole Boabe
Ketchup
Fasole Verde Pentru Conserva
Zacusca Cu Peste
 

Top Retete Culinare