Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salata Pentru Friptura

Ingrediente
5 kg gogosari, 450 ml ulei, 400 g mustar dulce, 1 lingura sare, 1 lingura zahar, un pahar 200-250 g otet, piper, foi dafin

Preparare
Se spala gogosarii, se desfac si se taie julien. Se pune uleiul intr-o cratita de 4-5 kg si se pun 3-4 miini de gogosar care se calesc si se scot in alt vas. In vasul cu ulei se pune mustarul si se amesteca sa nu se taie, se adauga sare, zahar, otet, condimente si se amesteca. Se lasa sa dea un clocot si apoi se pun feliile de gogosar, pe rind, si se amesteca incontinuu. Dupa ce s-au pus toate feliile de gogosar, se lasa sa mai dea un clocot. Dupa ce s-a racit se toarna compozitia in borcane bine uscate, avind grija sa nu ramina bule de aer.

Servire
Se serveste ca garnitura la friptura

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Visine Pentru Placinta
Ghiveci Grecesc
Ketchup
Ardei Pentru Umplut
Gogosari Aperitiv
Zacusca De Ardei Cu Miere
Fasole Verde Pentru Conserva
Zacusca De Vinete
Zacusca Cu Peste
Zacusca De Ghebe
Zacusca Cu Dovlecel
Ghiveci Pentru Iarna
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Ciuperci Murate
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Gogosari
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ardei Umpluti Cu Varza
Salata De Vinete Cu Gogosari
Dulceata De Capsuni
 

Top Retete Culinare