Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salata Pentru Friptura

Ingrediente
5 kg gogosari, 450 ml ulei, 400 g mustar dulce, 1 lingura sare, 1 lingura zahar, un pahar 200-250 g otet, piper, foi dafin

Preparare
Se spala gogosarii, se desfac si se taie julien. Se pune uleiul intr-o cratita de 4-5 kg si se pun 3-4 miini de gogosar care se calesc si se scot in alt vas. In vasul cu ulei se pune mustarul si se amesteca sa nu se taie, se adauga sare, zahar, otet, condimente si se amesteca. Se lasa sa dea un clocot si apoi se pun feliile de gogosar, pe rind, si se amesteca incontinuu. Dupa ce s-au pus toate feliile de gogosar, se lasa sa mai dea un clocot. Dupa ce s-a racit se toarna compozitia in borcane bine uscate, avind grija sa nu ramina bule de aer.

Servire
Se serveste ca garnitura la friptura

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Dulceata De Capsuni
Zacusca De Vinete
Zarzavat Pentru Ciorbe
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca De Ghebe
Conopida Conservata
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Gogosari Umpluti
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Ardei Pentru Umplut
Zacusca Cu Peste
Ketchup
Ghiveci Grecesc
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Gogosari Aperitiv
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca De Gogosari
Delicatese De Legume
 

Top Retete Culinare