Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosari Umpluti

Ingrediente
1 1/2kg. varza, 200 gr. morcovi si telina, 150 gr. ceapa, 100 gr. ardei gras, 150 ml ulei, o foaie de dafin, frunze de telina, cimbru, marar, 1/2 lingurita de piper macinat, sare, otet, 25 de gogosari

Preparare
Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Se amesteca totul, se pun condimentele si se lasa compozitia pe foc 5 minute. Se umplu gogosarii, se acopera cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si se pun in borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 gr.) se fierbe in citeva clocote. Cind s-a racit, se toarna peste gogosari si se leaga borcanul cu celofan.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Fasole Verde Pentru Conserva
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Visine Pentru Iarna
Ghiveci De Legume
Gogosari Umpluti
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Conopida Conservata
Delicatese De Legume
Ciuperci Murate
Zacusca
Zacusca De Conopida
Ardei Pentru Umplut
Ghiveci Grecesc
Zarzavat Pentru Ciorbe
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Salata De Vinete Cu Gogosari
Ghiveci De Vinete
Gogosari Cu Fasole Boabe
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
 

Top Retete Culinare