Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosari Umpluti

Ingrediente
1 1/2kg. varza, 200 gr. morcovi si telina, 150 gr. ceapa, 100 gr. ardei gras, 150 ml ulei, o foaie de dafin, frunze de telina, cimbru, marar, 1/2 lingurita de piper macinat, sare, otet, 25 de gogosari

Preparare
Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Se amesteca totul, se pun condimentele si se lasa compozitia pe foc 5 minute. Se umplu gogosarii, se acopera cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si se pun in borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 gr.) se fierbe in citeva clocote. Cind s-a racit, se toarna peste gogosari si se leaga borcanul cu celofan.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Cu Peste
Salata De Vinete Cu Gogosari
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Delicatese De Legume
Gogosari Aperitiv
Visine Pentru Iarna
Ardei Pentru Umplut
Ciuperci Murate
Visine Pentru Placinta
Zacusca
Ghiveci De Vinete
Ghiveci Pentru Iarna
Ketchup
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zacusca De Ghebe
Zacusca Cu Dovlecel
Salata Pentru Friptura
Zacusca Frantuzeasca
Zacusca De Ardei Cu Miere
Ghiveci Grecesc
 

Top Retete Culinare