Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosari Umpluti

Ingrediente
1 1/2kg. varza, 200 gr. morcovi si telina, 150 gr. ceapa, 100 gr. ardei gras, 150 ml ulei, o foaie de dafin, frunze de telina, cimbru, marar, 1/2 lingurita de piper macinat, sare, otet, 25 de gogosari

Preparare
Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Se amesteca totul, se pun condimentele si se lasa compozitia pe foc 5 minute. Se umplu gogosarii, se acopera cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si se pun in borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 gr.) se fierbe in citeva clocote. Cind s-a racit, se toarna peste gogosari si se leaga borcanul cu celofan.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Din Morcovi Si Mere
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca De Vinete
Ardei Pentru Umplut
Conopida Conservata
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Ghiveci De Vinete
Ghiveci Pentru Iarna
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Salata Pentru Iarna
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Gogosari Aperitiv
Salata De Vinete Cu Gogosari
Dulceata De Capsuni
Ghiveci Grecesc
Zacusca De Conopida
Zacusca Cu Peste
Ghiveci De Legume
Zarzavat Pentru Ciorbe
Zacusca De Gogosari
 

Top Retete Culinare