Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosari Umpluti

Ingrediente
1 1/2kg. varza, 200 gr. morcovi si telina, 150 gr. ceapa, 100 gr. ardei gras, 150 ml ulei, o foaie de dafin, frunze de telina, cimbru, marar, 1/2 lingurita de piper macinat, sare, otet, 25 de gogosari

Preparare
Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Se amesteca totul, se pun condimentele si se lasa compozitia pe foc 5 minute. Se umplu gogosarii, se acopera cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si se pun in borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 gr.) se fierbe in citeva clocote. Cind s-a racit, se toarna peste gogosari si se leaga borcanul cu celofan.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Visine Pentru Iarna
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Conopida Conservata
Ketchup
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Zacusca Cu Dovlecel
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Ghiveci De Vinete
Fasole Verde Pentru Conserva
Zacusca De Conopida
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Gogosari Aperitiv
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ardei Umpluti Cu Varza
Salata Pentru Iarna
Ardei Pentru Umplut
Salata Pentru Friptura
Delicatese De Legume
 

Top Retete Culinare