Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca Cu Dovlecel

Ingrediente
7 kg. gogosari, 2 kg. vinete, 1 kg. ceapa, un dovlecel (cca 1,5-2 kg), 400 gr. bulion

Preparare
Gogosarii si vinetele se coc, se decojesc si se tin la foc, pe aragaz, pe ochiul mare. Se pun intr-un vas mare (10 l). Ceapa se taie marunt si se da usor prin ulei incins, dar sa nu se rumeneasa. Peste ceapa se pune si dovlecelul dat pe razatoare. Se lasa pe foc pina se inmoaie dovlecelul. Se pune ceapa cu dovlecelul in vasul mare si se amesteca totul. Se adauga si sucul de rosii obtinut din bulion dizolvat cu 2 litri apa. In sucul de rosii se pune o lingura de sare si doua de zahar. Se pune totul la fiert pina se inmoaie bine legumele. Dupa aceea se pune la borcane, se inchide ermetic si se sterilizeaza bine.

Servire
Iarna, se poate servi la tartine

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ardei Pentru Umplut
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Salata Pentru Friptura
Conopida Conservata
Delicatese De Legume
Zacusca
Salata Pentru Iarna
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Ghiveci Grecesc
Ketchup
Dulceata De Capsuni
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca De Conopida
Fasole Verde Pentru Conserva
Ardei Umpluti Cu Varza
Zarzavat Pentru Ciorbe
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Ciuperci Murate
Visine Pentru Iarna
Ghiveci Pentru Iarna
 

Top Retete Culinare