Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca Cu Dovlecel

Ingrediente
7 kg. gogosari, 2 kg. vinete, 1 kg. ceapa, un dovlecel (cca 1,5-2 kg), 400 gr. bulion

Preparare
Gogosarii si vinetele se coc, se decojesc si se tin la foc, pe aragaz, pe ochiul mare. Se pun intr-un vas mare (10 l). Ceapa se taie marunt si se da usor prin ulei incins, dar sa nu se rumeneasa. Peste ceapa se pune si dovlecelul dat pe razatoare. Se lasa pe foc pina se inmoaie dovlecelul. Se pune ceapa cu dovlecelul in vasul mare si se amesteca totul. Se adauga si sucul de rosii obtinut din bulion dizolvat cu 2 litri apa. In sucul de rosii se pune o lingura de sare si doua de zahar. Se pune totul la fiert pina se inmoaie bine legumele. Dupa aceea se pune la borcane, se inchide ermetic si se sterilizeaza bine.

Servire
Iarna, se poate servi la tartine

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Cu Dovlecel
Ghiveci Pentru Iarna
Zarzavat Pentru Ciorbe
Fasole Verde Pentru Conserva
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Gogosari Umpluti
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Dulceata De Capsuni
Ghiveci Grecesc
Ardei Pentru Umplut
Salata De Vinete Cu Gogosari
Ketchup
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Ardei Cu Miere
Salata Pentru Iarna
Zacusca Frantuzeasca
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zacusca
Gogosari Aperitiv
 

Top Retete Culinare