Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Legume

Ingrediente
1 kg ceapa, 5-6 buc vinete, 5 ardei, 5 gogosari, 1 kg rosii, 400 g ulei, sare, piper boabe, foi de dafin

Preparare
Ceapa se taie putin mai mare, vinetele se taie in cubulete mici, ardeii si gogosarii se taie in bucati mici, rosiile curatite de coaja si taiate bucati (pt curatirea rosiilor se pun un minut in apa clocotita). Se caleste ceapa 5-10 min. in ulei apoi se pun ardeii si gogosarii. Se calesc inca 10 min apoi se pun rosiile, sare, piper boabe, 1-2 foi de dafin. Cind este gata, se pun in borcane, se pune o aspirina intreaga deasupra, se capseaza sau se leaga apoi se fierbe la bel-marin 60 min la foc mic, se scot si se acopera cu paturi pina se raceste.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Delicatese De Legume
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Ciuperci Murate
Zacusca
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Ketchup
Zacusca De Vinete
Fasole Verde Pentru Conserva
Ghiveci De Vinete
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zacusca De Gogosari
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Salata Pentru Iarna
Ardei Pentru Umplut
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Gogosari Umpluti
Zacusca Pentru Iarna
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Conopida Conservata
Ghiveci De Legume
 

Top Retete Culinare