Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Legume

Ingrediente
1 kg ceapa, 5-6 buc vinete, 5 ardei, 5 gogosari, 1 kg rosii, 400 g ulei, sare, piper boabe, foi de dafin

Preparare
Ceapa se taie putin mai mare, vinetele se taie in cubulete mici, ardeii si gogosarii se taie in bucati mici, rosiile curatite de coaja si taiate bucati (pt curatirea rosiilor se pun un minut in apa clocotita). Se caleste ceapa 5-10 min. in ulei apoi se pun ardeii si gogosarii. Se calesc inca 10 min apoi se pun rosiile, sare, piper boabe, 1-2 foi de dafin. Cind este gata, se pun in borcane, se pune o aspirina intreaga deasupra, se capseaza sau se leaga apoi se fierbe la bel-marin 60 min la foc mic, se scot si se acopera cu paturi pina se raceste.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Visine Pentru Placinta
Zacusca De Ardei Cu Miere
Zacusca
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Gogosari Aperitiv
Zacusca Frantuzeasca
Dulceata De Capsuni
Delicatese De Legume
Ardei Pentru Umplut
Zacusca Pentru Iarna
Zacusca De Ghebe
Visine Pentru Iarna
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Salata Pentru Iarna
Ghiveci De Legume
Zacusca Cu Peste
Ketchup
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Gogosari Cu Fasole Boabe
 

Top Retete Culinare