Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca Din Vinete Si Gogosari

Ingrediente
3-4 kg. vinete, 2 kg. gogosari, ½ -1 kg. ceapa, 3 kg. rosii, citeva foi de dafin, 1/2 lingurita de piper macinat, 750 ml de ulei, sare

Preparare
Se coc vinetele, se lasa sa se scurga, se spala si se toaca obisnuit, ca pentru salata. Se coc gogosarii, se curata si se taie in cuburi mici. Se trec rosiile prin separatorul de seminte, se lasa sucul sa se decanteze si se foloseste numai pulpa. Se caleste ceapa tocata in ulei. Cind totul este pregatit, in cratita cu ceapa calita, se pune pireul de rosii, vinetele, gogosarii, amestecind usor ca zacusca sa nu se prinda de vas. Cind zacusca a scazut bine, legumele s-au "topit", se potriveste de sare, se pune preparatul in borcane si se tine in cuptorul incalzit in prealabil sau se fierbe pe baia de aburi 30 de minute.

Durata
7 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Frantuzeasca
Gogosari Aperitiv
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Ghiveci De Vinete
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Ghiveci Grecesc
Ardei Pentru Umplut
Sos De Ceapa
Salata Pentru Friptura
Zacusca Cu Dovlecel
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Fasole Verde Pentru Conserva
Ciuperci Murate
Dulceata De Capsuni
Ketchup
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca De Ghebe
Conopida Conservata
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
 

Top Retete Culinare