Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca Din Vinete Si Gogosari

Ingrediente
3-4 kg. vinete, 2 kg. gogosari, ½ -1 kg. ceapa, 3 kg. rosii, citeva foi de dafin, 1/2 lingurita de piper macinat, 750 ml de ulei, sare

Preparare
Se coc vinetele, se lasa sa se scurga, se spala si se toaca obisnuit, ca pentru salata. Se coc gogosarii, se curata si se taie in cuburi mici. Se trec rosiile prin separatorul de seminte, se lasa sucul sa se decanteze si se foloseste numai pulpa. Se caleste ceapa tocata in ulei. Cind totul este pregatit, in cratita cu ceapa calita, se pune pireul de rosii, vinetele, gogosarii, amestecind usor ca zacusca sa nu se prinda de vas. Cind zacusca a scazut bine, legumele s-au "topit", se potriveste de sare, se pune preparatul in borcane si se tine in cuptorul incalzit in prealabil sau se fierbe pe baia de aburi 30 de minute.

Durata
7 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Pentru Iarna
Zacusca De Vinete
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca Frantuzeasca
Zacusca De Gogosari
Fasole Verde Pentru Conserva
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Dulceata De Capsuni
Zacusca De Ghebe
Zacusca
Ghiveci Grecesc
Ghiveci De Vinete
Ghiveci De Legume
Ciuperci Murate
Zacusca De Conopida
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca Cu Peste
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
 

Top Retete Culinare