Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde

Ingrediente
10 morcovi, 10 patrunjei, 1 kg. fasole verde, 8-10 vinete, 2 dovlecei, 10 gogosari, 5 kg. rosii, 15 cepe albe, 25 ardei grasi, 1 litru ulei, sare

Preparare
Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie rosiile felii si, dupa ce s-a calit ceapa, se asaza zarzavatul stors intr-o cratita mai mare; un rind zarzavat, unul de rosii taiate si ceapa calita printre ele, apoi deasupra inca putin ulei si se da la foc, se mai misca cratita usor sa nu se prinda de ea, se fierbe cca 2 ore. Se ia de la foc, se asaza in borcane nu prea pline, se pune putin ulei deasupra, se fierb in dunst 1/2 ora.

Durata
7 h40 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca De Gogosari
Ghiveci Grecesc
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Zacusca De Conopida
Visine Pentru Placinta
Zacusca Cu Peste
Zacusca Cu Dovlecel
Conopida Conservata
Delicatese De Legume
Fasole Verde Pentru Conserva
Gogosari Aperitiv
Zacusca
Ghiveci De Vinete
Zacusca Frantuzeasca
Sos De Ceapa
Visine Pentru Iarna
Ghiveci Pentru Iarna
Zacusca De Ardei Cu Miere
Zacusca Pentru Iarna
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
 

Top Retete Culinare