Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde

Ingrediente
10 morcovi, 10 patrunjei, 1 kg. fasole verde, 8-10 vinete, 2 dovlecei, 10 gogosari, 5 kg. rosii, 15 cepe albe, 25 ardei grasi, 1 litru ulei, sare

Preparare
Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie rosiile felii si, dupa ce s-a calit ceapa, se asaza zarzavatul stors intr-o cratita mai mare; un rind zarzavat, unul de rosii taiate si ceapa calita printre ele, apoi deasupra inca putin ulei si se da la foc, se mai misca cratita usor sa nu se prinda de ea, se fierbe cca 2 ore. Se ia de la foc, se asaza in borcane nu prea pline, se pune putin ulei deasupra, se fierb in dunst 1/2 ora.

Durata
7 h40 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Gogosari Cu Fasole Boabe
Dulceata De Capsuni
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Ghiveci Pentru Iarna
Visine Pentru Iarna
Zacusca Cu Dovlecel
Gogosari Umpluti
Salata Pentru Iarna
Ghiveci De Vinete
Ardei Pentru Umplut
Ciuperci Murate
Sos De Ceapa
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Ghiveci De Legume
Zacusca De Ghebe
Zacusca
Zacusca Pentru Iarna
Zacusca Cu Peste
Salata De Vinete Cu Gogosari
Salata Pentru Friptura
 

Top Retete Culinare