Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde

Ingrediente
10 morcovi, 10 patrunjei, 1 kg. fasole verde, 8-10 vinete, 2 dovlecei, 10 gogosari, 5 kg. rosii, 15 cepe albe, 25 ardei grasi, 1 litru ulei, sare

Preparare
Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie rosiile felii si, dupa ce s-a calit ceapa, se asaza zarzavatul stors intr-o cratita mai mare; un rind zarzavat, unul de rosii taiate si ceapa calita printre ele, apoi deasupra inca putin ulei si se da la foc, se mai misca cratita usor sa nu se prinda de ea, se fierbe cca 2 ore. Se ia de la foc, se asaza in borcane nu prea pline, se pune putin ulei deasupra, se fierb in dunst 1/2 ora.

Durata
7 h40 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Vinete Cu Ardei Si Rosii
Zacusca
Fasole Verde Pentru Conserva
Salata De Vinete Cu Gogosari
Ketchup
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Ardei Cu Miere
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca De Gogosari
Zacusca De Conopida
Salata Pentru Friptura
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Visine Pentru Placinta
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca De Vinete
Zacusca Cu Peste
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zarzavat Pentru Ciorbe
Zacusca Frantuzeasca
 

Top Retete Culinare