Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca

Ingrediente
5 kg vinete, 3 kg ardei capia, 2 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 buc. ardei iute (optional), 500 g ciuperci champinion, 1 kg ceapa, 250 ml bulion, 1 l ulei, 25 g piper alb macinat, 10 g piper negru boabe, 5 g foi dafin, 125 g sare

Preparare
Vinetele, ardeii, gogosarii se coc si se curata. Ceapa curatata se caleste usor in 250 ml ulei. Ardeii tocati se calesc in ulei in alt vas. La fel si vinetele dupa ce se toaca. Se amesteca toate ingredientele si se fierb la foc mic aprox. 100 min, amestecand din timp in timp. Se Sareaza dupa gust. Nu se folosesc conservanti. Se toarna fierbinte in borcane incalzite. Se pun capace si se fierbe in bain marin.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Gogosari Aperitiv
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Zacusca Pentru Iarna
Zacusca Cu Peste
Conopida Conservata
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Ghiveci De Legume
Delicatese De Legume
Zacusca De Vinete
Salata De Vinete Cu Gogosari
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ketchup
Zacusca De Conopida
Ghiveci Grecesc
Salata Pentru Iarna
Ardei Umpluti Cu Varza
Gogosari Umpluti
Salata Pentru Friptura
 

Top Retete Culinare