Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca

Ingrediente
5 kg vinete, 3 kg ardei capia, 2 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 buc. ardei iute (optional), 500 g ciuperci champinion, 1 kg ceapa, 250 ml bulion, 1 l ulei, 25 g piper alb macinat, 10 g piper negru boabe, 5 g foi dafin, 125 g sare

Preparare
Vinetele, ardeii, gogosarii se coc si se curata. Ceapa curatata se caleste usor in 250 ml ulei. Ardeii tocati se calesc in ulei in alt vas. La fel si vinetele dupa ce se toaca. Se amesteca toate ingredientele si se fierb la foc mic aprox. 100 min, amestecand din timp in timp. Se Sareaza dupa gust. Nu se folosesc conservanti. Se toarna fierbinte in borcane incalzite. Se pun capace si se fierbe in bain marin.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Pentru Iarna
Ciuperci Murate
Ketchup
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Zacusca Frantuzeasca
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Visine Pentru Placinta
Ghiveci Grecesc
Conopida Conservata
Salata Pentru Friptura
Gogosari Aperitiv
Dulceata De Capsuni
Ghiveci Pentru Iarna
Ghiveci De Legume
Zacusca Cu Dovlecel
Delicatese De Legume
Zacusca Cu Peste
Visine Pentru Iarna
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
 

Top Retete Culinare