Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca

Ingrediente
5 kg vinete, 3 kg ardei capia, 2 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 buc. ardei iute (optional), 500 g ciuperci champinion, 1 kg ceapa, 250 ml bulion, 1 l ulei, 25 g piper alb macinat, 10 g piper negru boabe, 5 g foi dafin, 125 g sare

Preparare
Vinetele, ardeii, gogosarii se coc si se curata. Ceapa curatata se caleste usor in 250 ml ulei. Ardeii tocati se calesc in ulei in alt vas. La fel si vinetele dupa ce se toaca. Se amesteca toate ingredientele si se fierb la foc mic aprox. 100 min, amestecand din timp in timp. Se Sareaza dupa gust. Nu se folosesc conservanti. Se toarna fierbinte in borcane incalzite. Se pun capace si se fierbe in bain marin.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Dulceata De Capsuni
Zacusca Cu Peste
Ghiveci Grecesc
Ardei Pentru Umplut
Gogosari Umpluti
Ardei Umpluti Cu Varza
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Delicatese De Legume
Zacusca De Conopida
Fasole Verde Pentru Conserva
Zacusca De Ghebe
Ghiveci De Legume
Visine Pentru Placinta
Zacusca De Vinete
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca
Zacusca De Ardei Cu Miere
Gogosari Aperitiv
Conopida Conservata
 

Top Retete Culinare