Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca

Ingrediente
5 kg vinete, 3 kg ardei capia, 2 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 buc. ardei iute (optional), 500 g ciuperci champinion, 1 kg ceapa, 250 ml bulion, 1 l ulei, 25 g piper alb macinat, 10 g piper negru boabe, 5 g foi dafin, 125 g sare

Preparare
Vinetele, ardeii, gogosarii se coc si se curata. Ceapa curatata se caleste usor in 250 ml ulei. Ardeii tocati se calesc in ulei in alt vas. La fel si vinetele dupa ce se toaca. Se amesteca toate ingredientele si se fierb la foc mic aprox. 100 min, amestecand din timp in timp. Se Sareaza dupa gust. Nu se folosesc conservanti. Se toarna fierbinte in borcane incalzite. Se pun capace si se fierbe in bain marin.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Visine Pentru Iarna
Ciuperci Murate
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Ghiveci De Vinete
Ardei Umpluti Cu Varza
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Zacusca De Conopida
Salata Pentru Friptura
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca De Ghebe
Sos De Ceapa
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ghiveci De Legume
Zacusca Cu Peste
Salata Pentru Iarna
Dulceata De Capsuni
Zacusca De Vinete
 

Top Retete Culinare