Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca

Ingrediente
5 kg vinete, 3 kg ardei capia, 2 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 buc. ardei iute (optional), 500 g ciuperci champinion, 1 kg ceapa, 250 ml bulion, 1 l ulei, 25 g piper alb macinat, 10 g piper negru boabe, 5 g foi dafin, 125 g sare

Preparare
Vinetele, ardeii, gogosarii se coc si se curata. Ceapa curatata se caleste usor in 250 ml ulei. Ardeii tocati se calesc in ulei in alt vas. La fel si vinetele dupa ce se toaca. Se amesteca toate ingredientele si se fierb la foc mic aprox. 100 min, amestecand din timp in timp. Se Sareaza dupa gust. Nu se folosesc conservanti. Se toarna fierbinte in borcane incalzite. Se pun capace si se fierbe in bain marin.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca De Ardei Cu Miere
Visine Pentru Placinta
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca De Ghebe
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca Pentru Iarna
Gogosari Cu Fasole Boabe
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Zacusca De Vinete
Conopida Conservata
Zacusca Frantuzeasca
Zacusca De Gogosari
Sos De Ceapa
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Conopida
Ghiveci Pentru Iarna
Ghiveci De Vinete
 

Top Retete Culinare