Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca

Ingrediente
5 kg vinete, 3 kg ardei capia, 2 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 buc. ardei iute (optional), 500 g ciuperci champinion, 1 kg ceapa, 250 ml bulion, 1 l ulei, 25 g piper alb macinat, 10 g piper negru boabe, 5 g foi dafin, 125 g sare

Preparare
Vinetele, ardeii, gogosarii se coc si se curata. Ceapa curatata se caleste usor in 250 ml ulei. Ardeii tocati se calesc in ulei in alt vas. La fel si vinetele dupa ce se toaca. Se amesteca toate ingredientele si se fierb la foc mic aprox. 100 min, amestecand din timp in timp. Se Sareaza dupa gust. Nu se folosesc conservanti. Se toarna fierbinte in borcane incalzite. Se pun capace si se fierbe in bain marin.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Frantuzeasca
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Fasole Verde Pentru Conserva
Salata De Vinete Cu Gogosari
Conopida Conservata
Ghiveci De Legume
Zacusca De Gogosari
Gogosari Umpluti
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Salata Pentru Friptura
Ardei Pentru Umplut
Salata Pentru Iarna
Delicatese De Legume
Ketchup
Visine Pentru Iarna
Ciuperci Murate
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ghiveci Grecesc
 

Top Retete Culinare