Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gogosari Aperitiv

Ingrediente
3,5 kg. gogosari, 250 gr.ulei, 250 gr.zahar sau miere, 250 gr.otet, 400 gr.pasta de tomate, piper, foi de dafin, sare

Preparare
Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat, se fierbe uleiul, zaharul, otetul, pasta de tomate, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Cind incepe sa clocoteasca, se introduc gogosarii. Se fierb 25 de minute, pina capata consistenta de zacusca. Se pune compozitia fierbinte in borcanele asezate pe un suport metalic, se pun capacele sau se leaga cu celofan si se pun sub patura pina a doua zi. Se asaza la camara.

Servire
Constituie un excelent aperitiv servit pe felii de piine si ornate cu diverse (frunze de patrunjel, fisiute de maslina, etc.) sau neornate.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Zacusca Cu Peste
Conopida Conservata
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Fasole Verde Pentru Conserva
Ardei Pentru Umplut
Ketchup
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Ghiveci Grecesc
Salata Pentru Friptura
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Dulceata De Capsuni
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Ciuperci Murate
Zacusca Cu Dovlecel
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
 

Top Retete Culinare