Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb

Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Fasole Verde Pentru Conserva
Ghiveci Pentru Iarna
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Visine Pentru Placinta
Zacusca Frantuzeasca
Ardei Umpluti Cu Varza
Gogosari Aperitiv
Visine Pentru Iarna
Delicatese De Legume
Sos De Ceapa
Ketchup
Salata Pentru Iarna
Zacusca De Ardei Cu Miere
Conopida Conservata
Ghiveci De Vinete
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca
Zarzavat Pentru Ciorbe
Zacusca Pentru Iarna
Ardei Pentru Umplut
 

Top Retete Culinare