Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb

Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zarzavat Pentru Ciorbe
Dulceata De Capsuni
Ardei Pentru Umplut
Zacusca De Vinete
Salata Pentru Iarna
Visine Pentru Placinta
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Zacusca De Ardei Cu Miere
Salata Pentru Friptura
Zacusca Cu Peste
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Zacusca
Visine Pentru Iarna
Ciuperci Murate
Salata De Vinete Cu Gogosari
Fasole Verde Pentru Conserva
Ghiveci Pentru Iarna
Ghiveci Grecesc
Ardei Umpluti Cu Varza
Delicatese De Legume
 

Top Retete Culinare