Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb

Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Delicatese De Legume
Gogosari Cu Fasole Boabe
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Ardei Pentru Umplut
Visine Pentru Iarna
Visine Pentru Placinta
Ketchup
Zacusca De Gogosari
Zacusca De Conopida
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ghiveci Pentru Iarna
Salata Pentru Iarna
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Ghiveci De Legume
Salata Pentru Friptura
Zacusca Cu Dovlecel
Ciuperci Murate
Sos De Ceapa
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Ardei Cu Miere
 

Top Retete Culinare