Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb

Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Salata Pentru Friptura
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Ghiveci Grecesc
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Ghebe
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Delicatese De Legume
Dulceata De Capsuni
Zacusca De Vinete
Ghiveci De Legume
Ardei Pentru Umplut
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca De Conopida
Salata Pentru Iarna
Ketchup
Gogosari Umpluti
Zacusca De Gogosari
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zacusca Pentru Iarna
 

Top Retete Culinare