Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb

Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Salata Pentru Friptura
Ghiveci De Vinete
Fasole Verde Pentru Conserva
Conopida Conservata
Visine Pentru Placinta
Zacusca Cu Dovlecel
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zacusca De Vinete
Zacusca De Conopida
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca Pentru Iarna
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Ardei Umpluti Cu Varza
Ketchup
Ciuperci Murate
Salata De Vinete Cu Gogosari
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Zacusca
 

Top Retete Culinare