Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite

Ingrediente
morcovi, radacina de telina, radacina de patrunjel, pastarnac, rosii, ardei, frunze de telina, leustean - cantitatile sunt la alegere

Preparare
Toate ingredientele de mai sus se toaca sau se taie bucatele (dupa preferinta, eu le toc la robot) si se pun in pungi de plastic si se pun in congelator. Cantitatea care se pune in punga este la aprecierea fiecarei gospodine, cat are nevoie la o mancare. Se foloseste la ciorbe, tocanite, sosuri.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca
Sos De Ceapa
Zacusca Cu Dovlecel
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Ghiveci Pentru Iarna
Conopida Conservata
Zacusca Cu Peste
Gogosari Umpluti
Delicatese De Legume
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Vinete
Ghiveci De Legume
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Ghiveci De Vinete
Dulceata De Capsuni
Visine Pentru Placinta
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca Din Morcovi Si Mere
 

Top Retete Culinare