Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci Pentru Iarna

Ingrediente
1 ½ kg gogosari, 1 ½ ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, ½ l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de dafin, piper, sare

Preparare
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ardei Umpluti Cu Varza
Ardei Pentru Umplut
Ghiveci Pentru Iarna
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Sos De Ceapa
Ciuperci Murate
Zacusca De Gogosari
Delicatese De Legume
Visine Pentru Iarna
Zacusca Cu Peste
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Salata De Vinete Cu Gogosari
Dulceata De Capsuni
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Gogosari Umpluti
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Gogosari Cu Fasole Boabe
 

Top Retete Culinare