Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca De Vinete Si Gogosari

Ingrediente
1 kg rosii, 4 vinete mijlocii, 8 gogosari, 2 cepe (facultativ), 100 ml ulei, 2 linguri zahar, sare

Preparare
Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul in care s-a rumenit ceapa (facultativ). Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic pana mai scade zeama, observand sa nu se prinda pe fund.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Frantuzeasca
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Ghiveci De Legume
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca De Vinete
Zacusca De Gogosari
Zacusca De Ghebe
Fasole Verde Pentru Conserva
Dulceata De Capsuni
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca Cu Peste
Delicatese De Legume
Gogosari Aperitiv
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Gogosari Umpluti
Salata Pentru Iarna
Visine Pentru Iarna
Gogosari Cu Fasole Boabe
 

Top Retete Culinare