Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca De Vinete Si Gogosari

Ingrediente
1 kg rosii, 4 vinete mijlocii, 8 gogosari, 2 cepe (facultativ), 100 ml ulei, 2 linguri zahar, sare

Preparare
Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul in care s-a rumenit ceapa (facultativ). Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic pana mai scade zeama, observand sa nu se prinda pe fund.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Salata Pentru Iarna
Salata Pentru Friptura
Zacusca De Ardei Cu Miere
Sos De Ceapa
Ardei Pentru Umplut
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca De Ghebe
Zacusca Pentru Iarna
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Zacusca De Vinete
Ciuperci Murate
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Dulceata De Capsuni
Delicatese De Legume
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca Frantuzeasca
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
 

Top Retete Culinare