Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Pentru Umplut

Ingrediente
3 kg. ardei, 2 kg. rosii, frunze de telina si patrunjel, 2-3 radacini de hrean, sare

Preparare
Se spala bine ardeii, se curata de cotoare si lamelele albe, se oparesc 2 minute in apa clocotita si putin sarata, apoi se pun sa se scurga. Din rosiile trecute prin separatorul de seminte, se pregateste un suc obisnuit, se fierbe 5 minute in clocote si se combina in parti egale cu apa in care s-au oparit ardeii. Se mai lasa sa clocoteasca lichidul inca 5 minute. Se ia vasul de pe foc si se pune in suc frunzele de telina si de patrunjel. Se aleg borcane de 2 litri, bine spalate si oparite, in care se pune, pina la 1/3 din inaltime, sucul fierbinte. Se aseaza apoi ardeii pe rind, care se vor umple cu lichid si se vor aseza orizontal si neinghesuiti. Se umple borcanul pina ramin 2-3 cm din acesta liber, se adauga suc, daca mai este nevoie, se pune deasupra o pastila de aspirina. Se leaga borcanele cu celofan si se fierb pe baie de aburi 10 minute.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Salata Pentru Friptura
Zacusca Pentru Iarna
Ghiveci De Legume
Salata De Vinete Cu Gogosari
Delicatese De Legume
Ketchup
Zacusca De Gogosari
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Fasole Verde Pentru Conserva
Zacusca Cu Peste
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Ghiveci Grecesc
Conopida Conservata
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca De Vinete
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Zacusca Frantuzeasca
Zacusca De Conopida
Dulceata De Capsuni
Gogosari Aperitiv
 

Top Retete Culinare