Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fasole Verde Pentru Conserva

Ingrediente
5 kg. fasole verde, 7 dl ulei, 9 cepe albe, 3 kg. rosii, sare

Preparare
Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita mare la foc, se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune fasolea taiata si se pune sare peste ea, se lasa sa fiarba bine. Cind e gata fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si seminte. Apoi se lasa sa mai fiarba putin, se pun in borcane, se leaga si se dau la dunst sau se pun in cuptor.

Durata
6 h20 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Dulceata De Capsuni
Ciuperci Murate
Sos De Ceapa
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Gogosari Aperitiv
Zacusca De Ardei Cu Miere
Zacusca Cu Dovlecel
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ghiveci De Vinete
Visine Pentru Iarna
Zacusca Cu Peste
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zacusca De Gogosari
Zacusca De Conopida
Fasole Verde Pentru Conserva
Salata Pentru Iarna
Zacusca De Vinete
Zacusca De Ghebe
 

Top Retete Culinare