Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca De Conopida

Ingrediente
1 conopida, 3 cepe, 2 linguri otet de vin, 1 kg rosii sau 3-4 linguri bulion, citeva felii de lamiie, sare, piper, 1 bucatica zahar, 1 foaie de dafin, cimbru, frunze de patrunjel

Preparare
Se fierbe conopida in apa cu sare. Se fierb cepele taiate felii in otet diluat cu apa, in care se adaugasosul de rosii sau bulionul, foaia de dafin, cimbru, sare, piper, zahar, felioarele de lamiie si frunzulitele de patrunjel. Se toarna sosul cald peste conopida scursa de zeama. Se lasa 1-2 ore in acest sos la rece.

Durata
2 h30 min

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ghiveci Grecesc
Zacusca
Dulceata De Capsuni
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Zacusca De Ardei Cu Miere
Gogosari Aperitiv
Zacusca De Conopida
Visine Pentru Iarna
Zacusca Pentru Iarna
Ardei Pentru Umplut
Zacusca De Gogosari
Ghiveci Pentru Iarna
Ghiveci De Vinete
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca De Ghebe
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Gogosari Umpluti
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Vinete Cu Ardei Si Rosii
 

Top Retete Culinare