Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zarzavat Pentru Ciorbe

Ingrediente
3 kg morcov, 1,5 kg patrunjel, 1,5 kg gogosari, 1 telina, 1 kg ceapa, 0,5 kg sare, frunze de telina si de patrunjel, 2 conservante

Preparare
Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane.

Servire
Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Pentru Iarna
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zacusca Frantuzeasca
Sos De Ceapa
Ghiveci De Legume
Ciuperci Murate
Fasole Verde Pentru Conserva
Zacusca De Ghebe
Gogosari Umpluti
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca De Conopida
Ghiveci Pentru Iarna
Zacusca De Ardei Cu Miere
Zacusca De Vinete
Zacusca De Gogosari
Zacusca Cu Peste
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Ghiveci De Vinete
Gogosari Aperitiv
 

Top Retete Culinare