Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Vinete

Ingrediente
3 kg. vinete, 1/2 kg. ceapa, 1 kg. ardei grasi, 1 1/2 kg. gogosari, 700 ml ulei, o capatina de usturoi, 3 kg. rosii, sare

Preparare
Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
7 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca Cu Peste
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Ghiveci De Vinete
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca Cu Dovlecel
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zacusca De Vinete
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ghiveci Grecesc
Zacusca Frantuzeasca
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Ardei Umpluti Cu Varza
Salata Pentru Iarna
Fasole Verde Pentru Conserva
Ardei Pentru Umplut
Ciuperci Murate
Ghiveci De Legume
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Dulceata De Capsuni
 

Top Retete Culinare