Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Vinete

Ingrediente
3 kg. vinete, 1/2 kg. ceapa, 1 kg. ardei grasi, 1 1/2 kg. gogosari, 700 ml ulei, o capatina de usturoi, 3 kg. rosii, sare

Preparare
Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
7 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca De Ghebe
Zacusca Pentru Iarna
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Gogosari Aperitiv
Fasole Verde Pentru Conserva
Visine Pentru Iarna
Zacusca Frantuzeasca
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zacusca
Ketchup
Conopida Conservata
Zacusca De Ardei Cu Miere
Ghiveci De Legume
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
Delicatese De Legume
Salata De Vinete Cu Gogosari
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Dulceata De Capsuni
 

Top Retete Culinare