Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Vinete

Ingrediente
3 kg. vinete, 1/2 kg. ceapa, 1 kg. ardei grasi, 1 1/2 kg. gogosari, 700 ml ulei, o capatina de usturoi, 3 kg. rosii, sare

Preparare
Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
7 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Visine Pentru Iarna
Zacusca Cu Peste
Zacusca Frantuzeasca
Ardei Pentru Umplut
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Ketchup
Salata Pentru Friptura
Gogosari Umpluti
Zacusca
Zacusca De Gogosari
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Visine Pentru Placinta
Zacusca De Conopida
Zacusca Pentru Iarna
Gogosari Cu Fasole Boabe
Zarzavat Pentru Ciorbe
Conopida Conservata
Zacusca Cu Dovlecel
 

Top Retete Culinare