Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Vinete

Ingrediente
3 kg. vinete, 1/2 kg. ceapa, 1 kg. ardei grasi, 1 1/2 kg. gogosari, 700 ml ulei, o capatina de usturoi, 3 kg. rosii, sare

Preparare
Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
7 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Dulceata De Capsuni
Ciuperci Murate
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Delicatese De Legume
Zacusca Cu Peste
Ardei Umpluti Cu Varza
Salata Pentru Friptura
Gogosari Umpluti
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Salata Pentru Iarna
Ghiveci De Legume
Salata De Vinete Cu Gogosari
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca De Gogosari
Ketchup
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zacusca De Ghebe
Visine Pentru Iarna
Zacusca De Vinete Si Gogosari
 

Top Retete Culinare