Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ghiveci De Vinete

Ingrediente
3 kg. vinete, 1/2 kg. ceapa, 1 kg. ardei grasi, 1 1/2 kg. gogosari, 700 ml ulei, o capatina de usturoi, 3 kg. rosii, sare

Preparare
Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
7 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ghiveci De Legume
Zacusca Cu Peste
Ghiveci Grecesc
Delicatese De Legume
Conopida Conservata
Dulceata De Capsuni
Zacusca Pentru Iarna
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zacusca
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Ardei Pentru Umplut
Zacusca Frantuzeasca
Fasole Verde Pentru Conserva
Salata De Vinete Cu Gogosari
Ardei Umpluti Cu Varza
Zacusca De Gogosari
Visine Pentru Iarna
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Zacusca Din Vinete Si Gogosari
 

Top Retete Culinare