Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv De Vinete Si Gogosari

Ingrediente
3 kg. vinete, 3 kg. gogosari, ½ l ulei, otet de 9 grade, apa, piper boabe, sare

Preparare
Se curata vinetele, se spala si se taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi mici. Se prajesc pe rind legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. Intre timp, se spala si se oparesc bine borcane mici. La 1 l de otet se adauga 1 ½ l de apa, 10 gr. piper boabe si 75 gr. sare si se fierbe totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic, se pun alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi se completeaza lichidul cu uleiul din sos. Se leaga borcanele cu celofan si se fierb pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Fasole Verde Pentru Conserva
Gogosari Cu Fasole Boabe
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Zacusca De Ghebe
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Ghiveci De Vinete
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Delicatese De Legume
Conopida Conservata
Zacusca De Conopida
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ciuperci Murate
Dulceata De Capsuni
Salata Pentru Iarna
Ghiveci Grecesc
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Ardei Umpluti Cu Varza
Ketchup
Salata De Vinete Cu Gogosari
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
 

Top Retete Culinare