Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv De Vinete Si Gogosari

Ingrediente
3 kg. vinete, 3 kg. gogosari, ½ l ulei, otet de 9 grade, apa, piper boabe, sare

Preparare
Se curata vinetele, se spala si se taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi mici. Se prajesc pe rind legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. Intre timp, se spala si se oparesc bine borcane mici. La 1 l de otet se adauga 1 ½ l de apa, 10 gr. piper boabe si 75 gr. sare si se fierbe totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic, se pun alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi se completeaza lichidul cu uleiul din sos. Se leaga borcanele cu celofan si se fierb pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca
Zacusca De Ghebe
Zacusca Cu Peste
Ardei Umpluti Cu Varza
Ghiveci De Legume
Gogosari Cu Fasole Boabe
Salata De Vinete Cu Gogosari
Ghiveci Pentru Iarna
Ketchup
Zacusca Frantuzeasca
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Salata Pentru Friptura
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Visine Pentru Iarna
Zacusca De Gogosari
Zacusca De Vinete
Sos De Ceapa
Zacusca De Conopida
Delicatese De Legume
Fasole Verde Pentru Conserva
 

Top Retete Culinare