Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv De Vinete Si Gogosari

Ingrediente
3 kg. vinete, 3 kg. gogosari, ½ l ulei, otet de 9 grade, apa, piper boabe, sare

Preparare
Se curata vinetele, se spala si se taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi mici. Se prajesc pe rind legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. Intre timp, se spala si se oparesc bine borcane mici. La 1 l de otet se adauga 1 ½ l de apa, 10 gr. piper boabe si 75 gr. sare si se fierbe totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic, se pun alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi se completeaza lichidul cu uleiul din sos. Se leaga borcanele cu celofan si se fierb pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ghiveci De Legume
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Gogosari Umpluti
Zacusca De Vinete Si Gogosari
Ciuperci Murate
Visine Pentru Placinta
Conopida Conservata
Zacusca Cu Peste
Zacusca De Gogosari
Dulceata De Capsuni
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Gogosari Aperitiv
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Salata Pentru Iarna
Zacusca Pentru Iarna
Zarzavat Pentru Ciorbe
Zacusca Cu Dovlecel
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Visine Pentru Iarna
Ardei Umpluti Cu Varza
 

Top Retete Culinare