Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv De Vinete Si Gogosari

Ingrediente
3 kg. vinete, 3 kg. gogosari, ½ l ulei, otet de 9 grade, apa, piper boabe, sare

Preparare
Se curata vinetele, se spala si se taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi mici. Se prajesc pe rind legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. Intre timp, se spala si se oparesc bine borcane mici. La 1 l de otet se adauga 1 ½ l de apa, 10 gr. piper boabe si 75 gr. sare si se fierbe totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic, se pun alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi se completeaza lichidul cu uleiul din sos. Se leaga borcanele cu celofan si se fierb pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca De Ghebe
Ghiveci Pentru Iarna
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zarzavat Pentru Ciorbe
Delicatese De Legume
Zacusca De Conopida
Zacusca Cu Dovlecel
Ghiveci De Vinete
Conopida Conservata
Zacusca Pentru Iarna
Ardei Umpluti Cu Varza
Fasole Verde Pentru Conserva
Ketchup
Sos De Ceapa
Visine Pentru Placinta
Zacusca De Vinete
Ciuperci Murate
Salata Pentru Iarna
Zacusca De Gogosari
Gogosari Aperitiv
 

Top Retete Culinare