Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv De Vinete Si Gogosari

Ingrediente
3 kg. vinete, 3 kg. gogosari, ½ l ulei, otet de 9 grade, apa, piper boabe, sare

Preparare
Se curata vinetele, se spala si se taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi mici. Se prajesc pe rind legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. Intre timp, se spala si se oparesc bine borcane mici. La 1 l de otet se adauga 1 ½ l de apa, 10 gr. piper boabe si 75 gr. sare si se fierbe totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic, se pun alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi se completeaza lichidul cu uleiul din sos. Se leaga borcanele cu celofan si se fierb pe baia de aburi, 30 de minute.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Zacusca De Gogosari
Vinete Cu Ardei Si Rosii
Gogosari Cu Fasole Boabe
Ciuperci Murate
Visine Pentru Placinta
Zacusca De Vinete
Salata Pentru Iarna
Zacusca Pentru Iarna
Ghiveci De Vinete
Visine Pentru Iarna
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Sos De Ceapa
Zacusca
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Ghiveci Pentru Iarna
Zacusca De Ghebe
Conopida Conservata
Delicatese De Legume
Ardei Umpluti Cu Varza
Ketchup
 

Top Retete Culinare