Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca De Gogosari

Ingrediente
1 kg gogosari, 1 l ulei, 2 kg ceapa, 5 kg rosii, 3 capatini usturoi, sare

Preparare
Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii, curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la un foc moale pina ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deaspra.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Vinete Cu Ardei Si Rosii
Gogosari Umpluti
Ghiveci De Vinete
Conopida Conservata
Ghiveci Pentru Iarna
Delicatese De Legume
Visine Pentru Iarna
Zacusca De Vinete
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Zacusca Cu Dovlecel
Gogosari Aperitiv
Zacusca Cu Peste
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Sos De Ceapa
Dulceata De Capsuni
Zacusca De Gogosari
Ghiveci Grecesc
Salata De Vinete Cu Gogosari
Legume Pentru Ciorbe Si Tocanite
Zacusca Frantuzeasca
 

Top Retete Culinare