Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Zacusca De Gogosari

Ingrediente
1 kg gogosari, 1 l ulei, 2 kg ceapa, 5 kg rosii, 3 capatini usturoi, sare

Preparare
Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii, curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la un foc moale pina ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deaspra.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Conserve De Iarna

Ghiveci Grecesc
Gogosari Cu Fasole Boabe
Ghiveci De Morcovi, Vinete, Dovlecei, Ardei Gras Si Fasole Verde
Ghiveci De Gogosari, Ceapa, Fasole Verde
Aperitiv De Vinete Si Gogosari
Zacusca Cu Dovlecel
Zacusca Cu Peste
Zacusca Din Morcovi Si Mere
Gogosari Umpluti
Zacusca Frantuzeasca
Zacusca De Ardei Cu Miere
Ardei Pentru Umplut
Zarzavat Pentru Ciorbe
Ghiveci De Legume
Visine Pentru Iarna
Sos De Ceapa
Zacusca
Zacusca De Vinete
Salata De Vinete Cu Gogosari
Delicatese De Legume
 

Top Retete Culinare