Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Rascoapte Cu Sos Picant

Ingrediente
9 oua, o lingurita de mustar, sare, ulei, 2-3 castraveti in otet, ridichi

Preparare
Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste altele. Deoparte se face un sos de mustar cu ou si anume: pentru 6 oua tari, se pun intr-o farfurie o lingurita de mustar, 3 galbenusuri crude si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn pana cand s-a amestecat oul cu mustarul, apoi se adauga putin cate putin uleiul, cam 150 gr. la cantitatile de mai sus. Cand sosul e gata, se pun in el 2-3 castraveti in otet, toti taiati foarte marunt. Se potriveste de sare si de acru. E bine ca sosul sa fie putin mai sarat. Acest sos se toarna peste feliile d eou asezate in farfurie si imprejur se pun foi de salata verde si felii subtiri de ridichi.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Moi In Sos De Rosii
Sufle De Oua
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Oua Moi
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Mimoza
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Oua Umplute Foarte Fine
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Muffins Sarate
Oua Cu Sos De Ciuperci
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Aperitiv Special
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
 

Top Retete Culinare