Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Rascoapte Cu Sos Picant

Ingrediente
9 oua, o lingurita de mustar, sare, ulei, 2-3 castraveti in otet, ridichi

Preparare
Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste altele. Deoparte se face un sos de mustar cu ou si anume: pentru 6 oua tari, se pun intr-o farfurie o lingurita de mustar, 3 galbenusuri crude si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn pana cand s-a amestecat oul cu mustarul, apoi se adauga putin cate putin uleiul, cam 150 gr. la cantitatile de mai sus. Cand sosul e gata, se pun in el 2-3 castraveti in otet, toti taiati foarte marunt. Se potriveste de sare si de acru. E bine ca sosul sa fie putin mai sarat. Acest sos se toarna peste feliile d eou asezate in farfurie si imprejur se pun foi de salata verde si felii subtiri de ridichi.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Telina Cu Maioneza
Placinta Din Dovlecei
Ciupercute False
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Snitele Rapide Din Ciuperci
Scrob Moldovenesc
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Oua Umplute Picante
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Omleta Cu Smintina
Omleta Valentina
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Aperitiv Ligia
Oua In Rosii
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Omleta Cu Creier
Drob Din Pate Si Ciuperci
Oua Cu Sos De Ciuperci
 

Top Retete Culinare