Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Rascoapte Cu Sos Picant

Ingrediente
9 oua, o lingurita de mustar, sare, ulei, 2-3 castraveti in otet, ridichi

Preparare
Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste altele. Deoparte se face un sos de mustar cu ou si anume: pentru 6 oua tari, se pun intr-o farfurie o lingurita de mustar, 3 galbenusuri crude si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn pana cand s-a amestecat oul cu mustarul, apoi se adauga putin cate putin uleiul, cam 150 gr. la cantitatile de mai sus. Cand sosul e gata, se pun in el 2-3 castraveti in otet, toti taiati foarte marunt. Se potriveste de sare si de acru. E bine ca sosul sa fie putin mai sarat. Acest sos se toarna peste feliile d eou asezate in farfurie si imprejur se pun foi de salata verde si felii subtiri de ridichi.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Cima A La Genovese
Omleta Cu Smintina
Oua Umplute Picante - In Aspic
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Omleta A La Ane
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Cu Ficati De Pasare
Sufleu De Smintina
Oua Cu Spanac
Bruscheta
Tortilla Espanola
Oua Moi
Ochiuri Cu Smintina
Oua Umplute In Coaja
Omleta Cu Fasole Verde
Omleta Cu Verdeata
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Omleta Cu Creier
 

Top Retete Culinare