Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Rascoapte Cu Sos Picant

Ingrediente
9 oua, o lingurita de mustar, sare, ulei, 2-3 castraveti in otet, ridichi

Preparare
Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste altele. Deoparte se face un sos de mustar cu ou si anume: pentru 6 oua tari, se pun intr-o farfurie o lingurita de mustar, 3 galbenusuri crude si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn pana cand s-a amestecat oul cu mustarul, apoi se adauga putin cate putin uleiul, cam 150 gr. la cantitatile de mai sus. Cand sosul e gata, se pun in el 2-3 castraveti in otet, toti taiati foarte marunt. Se potriveste de sare si de acru. E bine ca sosul sa fie putin mai sarat. Acest sos se toarna peste feliile d eou asezate in farfurie si imprejur se pun foi de salata verde si felii subtiri de ridichi.

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Barcute Din Oua
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Oua Umplute Cu Sardele
Oua Umplute
Oua Umplute In Coaja
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Omleta Cu Smintina
Oua Ratusca
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Cu Ficati De Pasare
Scrob Moldovenesc
Conopida Cu Oua
Oua Umplute Picante - In Aspic
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Ochiuri Cu Piine
Omleta Cu Sunca
Oua Cu Sos Picant
Omleta Cu Cas
Aperitiv Special
Omleta Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare