Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Fierte Cleioase

Ingrediente
oua

Preparare
Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5-6 minute pentru a obtine un albus bine inchegat.

Servire
Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii

Durata
7 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Indiana
Bruscheta
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Oua Umplute Picante - In Aspic
Omleta Cu Creier
Oua Cochete
Oua Cu Spanac
Omleta A La Ane
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Omleta Colorata
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Telemea
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Pirjolute De Dovlecei
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
 

Top Retete Culinare