Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Fierte Cleioase

Ingrediente
oua

Preparare
Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5-6 minute pentru a obtine un albus bine inchegat.

Servire
Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii

Durata
7 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Castravecior Si Mustar
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Ochiuri Cu Smintina
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Oua Cu Verdeturi
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Cu Malai Si Brinza
Barcute Din Oua
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Drob Din Pate Si Ciuperci
Oua Pufoase
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Scrumbie Cruda
Placinta Din Dovlecei
Omleta
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
 

Top Retete Culinare