Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Cu Cartofi Si Maioneza

Ingrediente
o cutie conserva de ton , 2 buc. cartofi mijlocii, 1 buc. ceapa mare, 2 oua, 3 buc. castraveti murati, 200 ml ulei, otet, sare

Preparare
Se fierb cartofii in coaja si se lasa sa se raceasca. Se pune la fiert otetul indoit cu apa. Se taie ceapa julien si se pune in otetul indoit cu apa in clocot si se lasa la fiert cca. 10 min. Se lasa sa se raceasca. Se scurge uleiul de pe conserva de peste. Se prepara dintr-un ou fiert si unul crud maioneza. Cind totul s-a racit se prepara in felul urmator: cartofii si castravetii se taie cubulete marunte (ca la salata de boeuf), iar ceapa se stoarce de zeama. Castravetii, daca sint prea zemosi, se storc. Daca nu este destul de acra se poate adauga zeama de lamiie. Cind totul este gata, se amesteca ceapa, cartofii, castravetii, pestele zdrobit cu maioneza. POFTA BUNA

Servire
Se seveste de preferinta in boluri (castrone) de portelan sau sticla si se orneaza cu felii de lamiie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Placinta Din Dovlecei
Cima A La Genovese
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Drob Din Pate Si Ciuperci
Quemone Din Dovlecei
Cas Cu Oua La Cuptor
Oua Cu Verdeturi
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Tortilla De Patatas
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Barcute Din Oua
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Oua Moi In Sos De Rosii
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
 

Top Retete Culinare