Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Cu Peste Si Sos De Unt

Ingrediente
Pentru omleta: 6-8 oua, 2 linguri unt, 2 lapti de crap, 100 g peste proaspat sau o cutie sardele sau conserva de ton, o ceapa tocata, sare

Preparare
Se iau doi lapti de crap bine spalati si se tin 5 minute pe foc in apa care clocoteste, se ia apoi o bucata de ton sau, in lipsa, alt peste fara oase sau sardele. Se toaca marunt, impreuna cu laptii, amestecandu-i bine. Se adauga o ceapa foarte fin tocata. Se pune totul intr-o craticioara cu o bucatica de unt proapsat si se face un sote, adica se inabusa toate in unt. Intr-o craticioara, la foc foarte mic, se pune sa se topeasca, fara sa fiarba, o alta bucatica de unt, foarte proaspat, in care se pune o lingura plina de patrunjel verde tocat fin si zeama unei lamai. Se pune acest sos in farfuria in care se va servi omleta, dar deocamdata se lasa in gura cuptorului, sa stea la cald.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Picante
Omleta Indiana
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Barcute Din Oua
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Sufleu De Smintina
Oua Umplute Cu Ficat
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Oua Umplute Cu Ciuperci
Omleta Mexicana
Omleta Taraneasca
Oua Cu Spanac
Omleta Cu Mere
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Omleta Cu Branza
Sufle De Oua
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Oua Mimoza
Ochiuri Cu Smintina
 

Top Retete Culinare