Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Cu Peste Si Sos De Unt

Ingrediente
Pentru omleta: 6-8 oua, 2 linguri unt, 2 lapti de crap, 100 g peste proaspat sau o cutie sardele sau conserva de ton, o ceapa tocata, sare

Preparare
Se iau doi lapti de crap bine spalati si se tin 5 minute pe foc in apa care clocoteste, se ia apoi o bucata de ton sau, in lipsa, alt peste fara oase sau sardele. Se toaca marunt, impreuna cu laptii, amestecandu-i bine. Se adauga o ceapa foarte fin tocata. Se pune totul intr-o craticioara cu o bucatica de unt proapsat si se face un sote, adica se inabusa toate in unt. Intr-o craticioara, la foc foarte mic, se pune sa se topeasca, fara sa fiarba, o alta bucatica de unt, foarte proaspat, in care se pune o lingura plina de patrunjel verde tocat fin si zeama unei lamai. Se pune acest sos in farfuria in care se va servi omleta, dar deocamdata se lasa in gura cuptorului, sa stea la cald.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Tari Cu Sos Grecesc
Omleta Italiana
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Aperitiv Ligia
Cosulete De Parizer Cu Oua
Oua Umplute Cu Ciuperci
Oua Umplute Cu Telemea
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Omleta Valentina
Oua Cu Sunca Si Brinza
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Umplute Cu Verdeata
Omleta A La Ane
Cas Cu Oua La Cuptor
Tortilla Espanola
 

Top Retete Culinare