Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Cu Peste Si Sos De Unt

Ingrediente
Pentru omleta: 6-8 oua, 2 linguri unt, 2 lapti de crap, 100 g peste proaspat sau o cutie sardele sau conserva de ton, o ceapa tocata, sare

Preparare
Se iau doi lapti de crap bine spalati si se tin 5 minute pe foc in apa care clocoteste, se ia apoi o bucata de ton sau, in lipsa, alt peste fara oase sau sardele. Se toaca marunt, impreuna cu laptii, amestecandu-i bine. Se adauga o ceapa foarte fin tocata. Se pune totul intr-o craticioara cu o bucatica de unt proapsat si se face un sote, adica se inabusa toate in unt. Intr-o craticioara, la foc foarte mic, se pune sa se topeasca, fara sa fiarba, o alta bucatica de unt, foarte proaspat, in care se pune o lingura plina de patrunjel verde tocat fin si zeama unei lamai. Se pune acest sos in farfuria in care se va servi omleta, dar deocamdata se lasa in gura cuptorului, sa stea la cald.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Masline Si Salata Verde
Ochiuri Cu Parizer
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Cu Sunca Si Brinza
Omleta Cu Cas
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Clatite De Ou
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Omleta
Oua Cu Verdeturi
Ochiuri In Parizer
Chec Aperitiv - Deosebit
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Omleta Cu Sunca
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Ochiuri Cu Smintina
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
 

Top Retete Culinare