Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Omleta Cu Peste Si Sos De Unt

Ingrediente
Pentru omleta: 6-8 oua, 2 linguri unt, 2 lapti de crap, 100 g peste proaspat sau o cutie sardele sau conserva de ton, o ceapa tocata, sare

Preparare
Se iau doi lapti de crap bine spalati si se tin 5 minute pe foc in apa care clocoteste, se ia apoi o bucata de ton sau, in lipsa, alt peste fara oase sau sardele. Se toaca marunt, impreuna cu laptii, amestecandu-i bine. Se adauga o ceapa foarte fin tocata. Se pune totul intr-o craticioara cu o bucatica de unt proapsat si se face un sote, adica se inabusa toate in unt. Intr-o craticioara, la foc foarte mic, se pune sa se topeasca, fara sa fiarba, o alta bucatica de unt, foarte proaspat, in care se pune o lingura plina de patrunjel verde tocat fin si zeama unei lamai. Se pune acest sos in farfuria in care se va servi omleta, dar deocamdata se lasa in gura cuptorului, sa stea la cald.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Omleta Cu Rosii
Oua Cu Sos De Ciuperci
Scrumbie Cruda
Drob Din Pate Si Ciuperci
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Chec Aperitiv
Rulada De Omleta Cu Jambon
Omleta Cu Malai Si Brinza
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Aperitiv Ligia
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Oua Umplute Cu Telemea
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Omleta Pizza
Ochiuri Cu Parizer
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Muffins Sarate
 

Top Retete Culinare