Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Omleta Cu Cascaval
Omleta Colorata
Oua Pufoase
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Telemea
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Omleta A La Ane
Omleta Indiana
Ciupercute False
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Omleta
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Omleta Cu Malai Si Brinza
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Umplute
Omleta Cu Branza
 

Top Retete Culinare