Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Verdeturi
Oua Cu Sunca Si Brinza
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Omleta Cu Fasole Verde
Oua Umplute Cu Ciuperci
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Bruscheta
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Omleta Cu Verdeata
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Ochiuri In Parizer
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Snitele De Pui
Omleta Colorata
 

Top Retete Culinare