Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Tortilla De Patatas
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Omleta Cu Macrouri
Polenta Cu Ou
Omleta Cu Cas
Conopida Pane
Oua Umplute Cu Sardele
Omleta Hawaii
Oua Moi In Sos De Rosii
Omleta Cu Verdeata
Ochiuri Cu Smintina
Chec Aperitiv
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Drob Din Pate Si Ciuperci
Aperitiv Special
Oua Fierte Tari
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Omleta Indiana
Placinte Cu Mere
Oua Umplute Cu Ficatei
 

Top Retete Culinare