Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Rulada De Omleta Cu Jambon
Snitele Rapide Din Ciuperci
Ochiuri Pe Sunca
Ciupercute False
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Omleta Cu Creier
Oua Umplute Cu Anchois
Ochiuri Cuib
Chec Aperitiv
Tortilla De Patatas
Placinte Cu Mere
Oua Umplute Cu Ficatei
Oua Puisor
Oua Cochete
Oua Umplute Cu Telemea
Chiftelute Cu Oua
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
 

Top Retete Culinare