Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Omleta Cu Taitei
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Oua Cu Smintina
Quemone Din Dovlecei
Muffins Sarate
Omleta Cu Rosii
Oua Italienesti
Omleta Colorata
Oua Moi
Omleta Cu Macrouri
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Oua Umplute Picante
Omleta Mexicana
Oua Ratusca
Snitele Rapide Din Ciuperci
Oua Umplute Foarte Fine
Ciupercute False
Ochiuri Cuib
Omleta Pizza
 

Top Retete Culinare