Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Oua Cu Sos De Ciuperci
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Omleta Mexicana
Omleta Cu Cas
Omleta Valentina
Conopida Pane
Oua Cu Verdeturi
Oua Italienesti
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Telina Cu Maioneza
Omleta Cu Macrouri
Salata Boeuf Cu Oua
Omleta Cu Verdeata
Oua Umplute Cu Sardele
Oua Cu Ficat De Pasare Sau Cabanos
Peste Cu Cartofi Si Maioneza
 

Top Retete Culinare