Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Peste Cu Cartofi Si Maioneza
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Omleta Pizza
Clatite De Ou
Conopida Cu Oua
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Omleta A La Ane
Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Conopida Pane
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Omleta Taraneasca
Omleta Italiana
Barcute Din Oua
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Omleta Cu Slanina
Oua Umplute Cu Piept De Pasare
Oua Umplute Foarte Fine
 

Top Retete Culinare