Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Omleta Cu Legume
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Omleta Gustoasa
Chec Aperitiv - Deosebit
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Omleta Valentina
Oua Umplute Cu Sunca
Aperitiv Special
Oua Pufoase
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Ochiuri Cu Slanina
Cosulete De Parizer Cu Oua
Ochiuri Cu Smintina
Omleta Cu Smintina
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
 

Top Retete Culinare