Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Snitele De Pui
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Oua Rosii
Omleta Cu Legume
Tortilla De Patatas
Oua Umplute Cu Anchois
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Polenta Cu Ou
Cosulete De Parizer Cu Oua
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Omleta Pizza
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Chifle Cu Ou
Omleta Cu Ficati De Pasare
Oua Ratusca
Ochiuri Cu Slanina
Aperitiv Ligia
 

Top Retete Culinare