Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri Pe Sunca
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Oua Ochiuri Cu Costita
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Oua Mimoza
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Oua Umplute Cu Verdeata
Ochiuri In Parizer
Galuste De Gris Cu Smintina
Oua Umplute Cu Brinza De Oaie
Ciupercute False
Ochiuri Cu Parizer
Heringi Cu Ou
Tortilla Espanola
Omleta Gustoasa
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Ochiuri Cu Slanina
Conopida Pane
Aperitiv Ligia
 

Top Retete Culinare