Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute
Cas Cu Oua La Cuptor
Sufle De Oua
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Omleta Cu Cartofi Si Slanina
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Ochiuri In Pireu De Cartofi
Omleta Cu Ficati De Pasare Rumeniti In Unt
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Omleta Cu Fasole Verde
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Oua Moi In Sos De Rosii
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Ficatei
Barcute Din Oua
Oua Cu Slanina Afumata
Omleta Pizza
Oua Umplute Picante - In Aspic
Salata Boeuf Cu Oua
Omleta Cu Taitei
 

Top Retete Culinare