Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Colorata
Omleta Cu Verdeata
Cas Cu Oua La Cuptor
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Sufle De Oua
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Conopida Cu Oua
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Aperitiv Special
Oua Cu Ciuperci
Omleta Cu Malai Si Brinza
Heringi Cu Ou
Snitele Rapide Din Ciuperci
Oua Moi In Sos De Rosii
Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Oua Cu Sos De Ciuperci
Clatite De Ou
Omleta Cu Branza
 

Top Retete Culinare