Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri In Pireu De Cartofi
Oua Umplute Cu Verdeata
Oua Umplute Cu Ficatei
Oua Ratusca
Omleta Pizza
Pirjolute De Dovlecei
Oua Umplute Picante
Frittata (omleta) Cu Dovlecei
Placinte Cu Mere
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Oua Cu Slanina Afumata
Oua Umplute Cu Ciuperci
Oua Umplute Foarte Fine
Oua Cu Sunca Si Brinza
Oua Mimoza
Omleta Cu Verdeata
Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Omleta Cu Fasole Verde
Omleta Mexicana
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
 

Top Retete Culinare