Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Imitatie De Ciuperci Din Rosii Si Oua Tari
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Aperitiv Ligia
Chiftelute Cu Oua
Omleta Cu Ficati De Pasare
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Omleta Cu Smintina
Oua Umplute Picante - In Aspic
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Oua In Rosii
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Tortilla De Patatas
Rulouri De Sunca Cu Oua Si Nuca
Scrumbie Cruda
Oua Cu Smintina
Snitele De Pui
Omleta Indiana
Omleta Colorata
Omleta Cu Ciuperci Si Smintina
 

Top Retete Culinare