Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Pirjolute De Dovlecei
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Scrob Moldovenesc
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Oua Fierte Cleioase
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Snitele De Pui
Sufleu De Smintina
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Oua Umplute In Coaja
Oua Umplute Cu Ciuperci
Oua Umplute Cu Verdeata
Galuste De Gris Cu Smintina
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Heringi Cu Ou
Conopida Pane
 

Top Retete Culinare