Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Drob Din Pate Si Ciuperci
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
Omleta Cu Verdeata
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Ochiuri Cu Piine
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Scrob Moldovenesc
Bruscheta
Omleta Cu Rosii
Oua Cu Sos Picant
Oua Umplute Picante
Omleta Valentina
Oua Cu Ciuperci
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Omleta Cu Smintina
Omleta Cu Legume
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
 

Top Retete Culinare