Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Ficat La Cuptor
Aperitiv Special
Omleta Cu Mere
Omleta Mexicana
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Quemone Din Dovlecei
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Snitele Rapide Din Ciuperci
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Oua Cu Verdeturi
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Oua Cu Pasta De Peste
Omleta Hawaii
Omleta Cu Cascaval
Omleta Cu Ficati De Pasare
Omleta Cu Verdeata
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
 

Top Retete Culinare