Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Snitele Rapide Din Ciuperci
Oua Umplute Cu Ficat Cu Aroma De Coniac
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Clatite De Ou
Oua Surpriza Cu Sos Picant
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Oua Moi
Oua Cu Slanina Afumata
Omleta Cu Malai Si Brinza
Ochiuri Pe Sunca
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Oua In Rosii
Bulgarasi De Conopida Cu Sote
Omleta Cu Creier
Oua Umplute Cu Ciuperci
Tortilla De Patatas
Oua Italienesti
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Cosulete De Parizer Cu Oua
Oua Cu Orez
 

Top Retete Culinare