Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Aperitiv Ligia

Ingrediente
5 oua, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos, 50 gr. cascaval, sare

Preparare
Albusurile se bat si se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat. Se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt. Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hartie speciala in tava, adica hartie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.

Servire
Se serveste cald sau rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Ochiuri Cu Costita
Oua Cochete
Oua Cu Branza In Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Omleta Italiana
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Oua Rascoapte Cu Sos Picant
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Oua Cu Pasta De Peste
Oua Umplute Cu Ficat
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Umplute Cu Verdeata
Salata Boeuf Cu Oua
Oua In Rosii
Snitele Rapide Din Ciuperci
Salata De Oua Cu Sos De Sardele
Oua Cu Sos De Ciuperci
Omleta Cu Rosii
 

Top Retete Culinare