Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Ratusca

Ingrediente
3 oua, 1 lingura de ulei, mustar, 50 gr. sunca presata, sare

Preparare
Ouale se fierb si se decojesc. Ouale sunt taiate vertical si se scoate galbenusul. Separat se amesteca galbenusul dat prin sita, uleiul, mustarul, sunca taiata foarte marunt. Se adauga sare dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu ouale. Ouale se aseaza cu umplutura in jos pe un platou. Platoul poate fi decorat cu salata verde.

Servire
In loc de salata verde se poate folosi maioneza

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Costita Afumata
Oua Umplute Cu Sos De Rosii
Omleta Cu Branza
Polenta Cu Ou
Rulada De Omleta Cu Jambon
Oua Umplute Picante
Ochiuri Cu Parizer
Oua Cu Ciuperci
Oua Umplute Cu Telemea
Snitele De Pui
Oua Cu Orez
Omleta Valentina
Placinta Din Dovlecei
Omleta Cu Taitei
Omleta Indiana
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Oua Umplute, Cu Sos De Iaurt
Ochiuri Cuib
Ciupercute False
 

Top Retete Culinare