Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Ratusca

Ingrediente
3 oua, 1 lingura de ulei, mustar, 50 gr. sunca presata, sare

Preparare
Ouale se fierb si se decojesc. Ouale sunt taiate vertical si se scoate galbenusul. Separat se amesteca galbenusul dat prin sita, uleiul, mustarul, sunca taiata foarte marunt. Se adauga sare dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu ouale. Ouale se aseaza cu umplutura in jos pe un platou. Platoul poate fi decorat cu salata verde.

Servire
In loc de salata verde se poate folosi maioneza

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Omleta Cu Smintina
Oua Cu Sos Picant
Aperitiv Ligia
Omleta Cu Fasole Verde
Rulada De Omleta Cu Jambon
Oua Umplute Picante - In Aspic
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Tari Cu Sos Grecesc
Ochiuri Pe Sunca
Snitele De Pui
Omleta Cu Peste Si Sos De Unt
Heringi Cu Ou
Omleta
Omleta Cu Cartofi
Oua Cochete
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Franzelute Cu Tarate Si Mere
Oua In Rosii
Omleta Cu Creier
 

Top Retete Culinare