Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Ratusca

Ingrediente
3 oua, 1 lingura de ulei, mustar, 50 gr. sunca presata, sare

Preparare
Ouale se fierb si se decojesc. Ouale sunt taiate vertical si se scoate galbenusul. Separat se amesteca galbenusul dat prin sita, uleiul, mustarul, sunca taiata foarte marunt. Se adauga sare dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu ouale. Ouale se aseaza cu umplutura in jos pe un platou. Platoul poate fi decorat cu salata verde.

Servire
In loc de salata verde se poate folosi maioneza

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Cu Ciuperci
Oua Cu Sos Picant
Chec Aperitiv - Deosebit
Omleta Cu Macrouri
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Snitele De Pui
Omleta A La Ane
Oua Moi Cu Crochete De Cartofi
Oua Cu Castravecior Si Mustar
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Ochiuri In Parizer
Oua Umplute Cu Ciuperci
Conopida Pane
Oua Cu Spanac
Fire De Omleta
Oua Cu Smintina
Oua La Pahar Cu Sunca Si Ciuperci
 

Top Retete Culinare