Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Ratusca

Ingrediente
3 oua, 1 lingura de ulei, mustar, 50 gr. sunca presata, sare

Preparare
Ouale se fierb si se decojesc. Ouale sunt taiate vertical si se scoate galbenusul. Separat se amesteca galbenusul dat prin sita, uleiul, mustarul, sunca taiata foarte marunt. Se adauga sare dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu ouale. Ouale se aseaza cu umplutura in jos pe un platou. Platoul poate fi decorat cu salata verde.

Servire
In loc de salata verde se poate folosi maioneza

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Oua Umplute Cu Pasta De Peste
Sufleu De Smintina
Omleta Cu Fasole Verde
Oua Umplute Cu Sos De Carne
Omleta Cu Malai Si Brinza
Oua Umplute Cu Brinza Garnisite Cu Smintina
Salata Boeuf Cu Oua
Oua Umplute Cu Ficatei De Pasare Si Smintina
Oua Cu Sos Picant Si Castraveti Acri
Snitele De Pui
Omleta Cu Cartofi
Oua Cu Smintina
Ochiuri Cu Sos De Rosii
Oua Umplute Cu Creier Si Sos De Smintina
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Muffins Sarate
Oua Puisor
Oua Umplute Cu Sos De Mustar
Omleta Cu Slanina
Omleta A La Ane
 

Top Retete Culinare