Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Rosii

Ingrediente
6 oua, 100 gr. unt, 1 lingurita faina, zeama de rosii sau bulion, 1 ceapa, verdeata, sare, piper

Preparare
Ouale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita, sare, piper, verdeata si jumatate din cantitatea de unt frecat spuma. Se asaza intr-un vas de pamint sau de Jena si se toarna deasupra sosul de rosii, gros ca ciulamaua. Se dau la cuptor 20 minute. Se servesc fierbinti. Se mai pot prepara si astfel: ouale fierte cleioase se taie in jumatate, se asaza intr-o farfurie care merge la cuptor si se toarna pe deasupra sosul de rosii. Se dau la cuptor.

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Albus Umplut Cu Brinza De Vaci Si Ficat De Pasare
Omleta Cu Taitei
Omleta Cu Ciuperci Calite In Unt
Chec Aperitiv
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Scrumbie Cruda
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Omleta Indiana
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Chiftelute Cu Oua
Oua Cu Sos Picant
Oua Pufoase
Pirjolute De Dovlecei
Oua Umplute Cu Pasta De Unt
Barcute Din Oua
Telina Cu Maioneza
Sufle De Oua
Tortilla De Patatas
Oua Umplute Cu Sos De Lapte
Oua Cu Pasta De Peste
 

Top Retete Culinare