Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Rosii

Ingrediente
6 oua, 100 gr. unt, 1 lingurita faina, zeama de rosii sau bulion, 1 ceapa, verdeata, sare, piper

Preparare
Ouale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita, sare, piper, verdeata si jumatate din cantitatea de unt frecat spuma. Se asaza intr-un vas de pamint sau de Jena si se toarna deasupra sosul de rosii, gros ca ciulamaua. Se dau la cuptor 20 minute. Se servesc fierbinti. Se mai pot prepara si astfel: ouale fierte cleioase se taie in jumatate, se asaza intr-o farfurie care merge la cuptor si se toarna pe deasupra sosul de rosii. Se dau la cuptor.

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Scrob Moldovenesc
Omleta Cu Raci Sau Cu Langusta
Omleta Indiana
Oua Cu Verdeturi
Oua Cu Orez
Omleta Cu Ceapa Si Stevie
Salata De Ceapa Cu Peste Si Maioneza
Clatite De Ou
Ochiuri In Cuib De Cartofi
Oua Umplute Cu Pateu De Ficat Si Cu Sos De Sunca
Omleta Cu Taitei
Ochiuri Cu Sos Alb De Ciuperci
Omleta
Placinta Din Dovlecei
Oua Umplute Cu Sardele De Lissa
Barcute Din Oua
Ochiuri Cu Slanina
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Pirjoale De Ou Cu Sos Alb
Oua Umplute Cu Sunca Si Ceapa
 

Top Retete Culinare