Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Oua Umplute Cu Sos De Rosii

Ingrediente
6 oua, 100 gr. unt, 1 lingurita faina, zeama de rosii sau bulion, 1 ceapa, verdeata, sare, piper

Preparare
Ouale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita, sare, piper, verdeata si jumatate din cantitatea de unt frecat spuma. Se asaza intr-un vas de pamint sau de Jena si se toarna deasupra sosul de rosii, gros ca ciulamaua. Se dau la cuptor 20 minute. Se servesc fierbinti. Se mai pot prepara si astfel: ouale fierte cleioase se taie in jumatate, se asaza intr-o farfurie care merge la cuptor si se toarna pe deasupra sosul de rosii. Se dau la cuptor.

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Aperitive Cu Oua

Ochiuri Pe Rosii Cu Smintina
Oua Rosii
Oua Umplute Cu Sos De Smintina
Franzelute (muffins) Cu Migdale Si Mac
Oua Cu Masline Si Salata Verde
Salata Boeuf Cu Oua
Omleta Cu Telemea De Oi Si Marar
Ochiuri In Cartofi La Cuptor
Snitele De Pui
Omleta Mexicana
Chiftelute Cu Oua
Oua Umplute In Coaja
Tortilla De Patatas
Omleta
Cas Cu Oua La Cuptor
Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Ochi Romanesc Cu Sos De Brinza
Omleta Valentina
Ochiuri Cu Smintina
Rosii Umplute Cu Pasta De Oua
 

Top Retete Culinare